• 04.12.2023.

Nova prodavnica Metalac Proletera u Čačku!

foto: Proleter

Proleter je danas otvorio svoji novi, 45. maloprodajni objekat. Nova prodavnica u Čačku, šesta po redu, nalazi se na adresi Episkopa Nikifora Masimovića 9.

foto: Proleter

Pred očima mnogobrojnih, oduševljenih sugrađana, otvorena je nova, prostrana, moderna prodavnica, od 270 kvadrata, koja će biti na usluzi velikom broju stanovnika Čačka.

foto: Proleter

Već od prvih jutarnjih sati kupce su čekali ljubazni domaćini, pokloni i posluženje. Otvaranje je privuklo pažnju mnogobrojnih posetilaca.

foto: Proleter

Proleter je častio svaki račun sa iznosom od preko 1000 dinara raznim vaučerima i poklonima, a najsrećniji su bili dobitnici usisivača i televizora.

Prodavnica je raznovrsna, pored standardne ponude Proletera, po prvi put je uvedena i pekara, gde će potrošači uvek moći da kupe svež hleb. Proleter nudi širok asortiman visokokvalitetnih artikala, prilagođenih različitim potrebama i ukusima kupaca.

foto: Proleter

Potrošači iz Čačka kažu da im je veliko zadovoljstvo i olakšanje što se otvorio jedan ovakav objekat u njihovom komšiluku. Neki od komentara bili su: ’’Konačno, prava gradska prodavnica’’, ’’Čekali smo na ovo 40 godina’’…

Sve u svemu, Proleter nastavlja da se širi i da pruža najkvalitetnije usluge svojim potrošačima.

Tu smo komšije!

PR tekst

Violeta

Prethodni članak

Najava planskih isključenja električne energije za 15. novembar

Sledeći članak

Obeležena slava lekara u Gornjem Milanovcu