• 5 decembra, 2021

Odbojka: Crvena Zvezda stiže u naš grad, lider na tabeli odbojkaške Superlige

foto: OK Takovo

Posle pet uzastopnih mečeva odigranih u pet setova, iako nismo imali sreće u većini susreta u krajnjem ishodu, naša ekipa je pokazala da ravnopravno može da se bori sa svim ekipama u Super Ligi. 

Naši odbojkaši 21. novembra, u gradu na Ibru su pretrpeli su još jedan poraz posle sjajno odigranog meča. Ovaj put, nešto koncentrisaniji i sretniji u odlučujućim poenima od Milanovčana bili su odbojkaši Ribnice iz Kraljeva. Konačan rezultat je bio 3:2 za domaćina (po setovima 25:22, 27:29, 20:25, 25:19 i 16:14).

Mora se napomenuti da je ekipa Takova odigrala još jedan izuzetan meč protiv favorizovanog protivnika, da su igrači pokazali karakter i da se ne predaju bez obzira reputaciju protivnika sa druge strane mreže. Pokazali su da ovaj tim može ostvariti vrhunske rezultate i da im je zaista mesto u elitnom rangu takmičenja Odbojkaškog saveza Srbije. 

Poenterski su se istakli kapiten Gavrilović sa 28 poena a sledi ga primač Barkov sa 13. Ekipa Takova je ponovo blokerki bila uspešna zabeleživši 11 blokova, a srednji bloker Ćorić se nalazi na drugom mestu po broju realizovanih blokova u superligi Srbije.

U sledećem, IX kolu ekipa OK Takova dočekuje višestrukog šampiona države, osvajača Kupa i  prvoplasiranog sa tabele – ekipu Crvene Zvezde iz Beograda.

Utakmica protiv superligaškog lidera će se odigrati na domaćem terenu, u sportskoj hali Breza, u subotu 27. novembra sa početkom u 19.00 sati. 

Cena ulaznice je 300 dinara, za decu do 14 godina ulaz je besplatan. 

gminfo.rs

 

Violeta

Prethodni članak

OK Takovo Zvezda Helios iz kola u kolo ređa pobede

Sledeći članak

Danas ujutru mraz, tokom dana oblačno i suvo