• 20.06.2024.

Održan „COCA COLA CUP“ turnir u malom fudbalu

foto: srcgm.rs

Turnir u malom fudbalu „COCA COLA CUP“, na kome su pravo učešća imali dečaci i devojčice rođeni 2007, 2008, 2009. i 2010. godine održan je u utorak, 4. aprila 2023. godine, u sportskoj hali „Breza“.

Na turniru je učestvovalo 13 ekipa u muškoj i 5 ekipa u ženskoj konkurenciji.

U kategoriji devojčica prvo mesto zauzela je ekipa „CIPIRIPI“. Drugo mesto pripalo je ekipi „I OSNOVNA“, dok su treće mesto osvojile „BESTICE“.

Za najbolju igračicu proglašena je Lana Gojković („I Osnovna“). Najbolji strelac je Teodora Jestrović („Cipiripi“), a najbolji golman Anđelija Nedeljković („Cipiripi“).

U muškoj konkurenciji prvo mesto osvojila je ekipa „CRNI PANTERI“, koja je u finalu savladala TŠ „JOVAN ŽUJOVIĆ“. Treće mesto osvojila je ekipa „KAIRO“.

Priznanje za najboljeg igrača dobio je Viktor Petrović („Crni panteri“). Najbolji strelac je Mihailo Martinović („Blic“), a najbolji golman Aleksa Reljić („Crni panteri“).

Prvoplasirane ekipe u obe konkurencije obezbedile su plasman na Regionalni turnir, koji će se u junu 2023. godine održati u Čačku.

Pokrovitelji manifestacije bili su Opština Gornji Milanovac i Ustanova „Sportsko – rekreativni centar“ Gornji Milanovac, a organizatori „Sportske igre mladih“ i „Coca Cola Cup“.

Violeta

Prethodni članak

Najavljena pojačana kontrola saobraćaja uoči praznika

Sledeći članak

NSZ: Prvi ovogodišnji Sajam zapošljavanja na području Moravičkog okruga