• 26.02.2024.

OKK „Takovo“: Odigrane dve utakmice u okviru regionalne lige mlađih kategorija

foto: OKK Takovo

Košarkaši OKK „Takovo“, u nedelju 5. omtobra, u sportskom centru „Breza“ odigrali su dve utakmice u okviru regionalne lige mlađih kategorija.

Pioniri Takova sastali su se sa pionirima Mladost 2 iz Čačka. Rezultat utakmice je 80:48 (25:7, 16:12, 13:12, 26:17) u korist pionira OKK „Takovo“.

foto: OKK Takovo

Već u prvoj četvrtini videlo se da su domaćini trenera Zorana Milovanovića dominantniji što je i rezultat prve četvrtine pokazao. U nastavku utakmice, kako se prednost pionira Takova uvećavala, priliku da zaigraju dobili su svi igrači iz ekipe.

Kadeti Takova odigrali su utakmicu I kola sa ekipom kadeta „Čačak 94“. Rezultat utakmice je 69:87 (21:19, 06:29, 27:16, 15:23) u korist ekipe „Čačak 94“.

foto: OKK Takovo

Početak utakmice pripao je ekipi Takova koji su počeli utakmicu agažovano i u napadu i u odbrani. Gosti su uzvratili dobrom igrom ali su domaćini trenera Filipa Radivojevića ipak završili prvu četvrtinu sa prednošću dva poena.

U drugoj četvrtini desio se neočekivan pad u igri kadeta Takova prouzrokovan gubitkom agresivnosti u oba pravca koja ih je krasila na početku utakmice, što su gosti obilato iskoristili.

foto: OKK Takovo

U trećoj četvrtini domaćini su velikim angažovanjem uspeli da smanje rezultat na deset poena razlike.

U poslednjoj četvertini kadeti Takova su nastavili da smanjuju rezultat i tako prišli na pet poena razlike sredinom četvrte deonice. Velika potrošnja energije u drugom poluvremenu dovelo je do toga da u poslednjih 4-5 minuta utakmice domaćini nisu imali snage za konačni preokret tako da su gosti pobedili sa ubedljivom razlikom koja nije odraz tolike razlike u kvalitetu.

Kadeti Takova pokazali su karakter koji će ubuduće sigurno dati rezultat uz naporan i timski rad.

foto: OKK Takovo

U II kolu pioniri Takova su domaćini ekipi MLADOST 1 iz Čačka. Utakmica se igra u petak 10.11.2023. godine u SC „Breza“ sa početkom u 14 časova.

U II kolu kadeti Takova su domaćini ekipi MLADOST JUNIOR iz Lučana. Utakmica se igra u četvrtak 09.11.2023. godine u SC „Breza“ sa početkom u 15 časova.

V.P. gminfo.rs

Violeta

Prethodni članak

Tokom vikenda obavljeno 80 preventivnih pregleda

Sledeći članak

“Parking servis“: Bez naplate parkiranja tokom praznika