• 20.06.2024.

OKK Takovo: Poraz u Ivanjici

OKK Takovo, seniori

OKK Takovo, letnja košarkaška liga seniori V kolo

Seniori OKK Takova gostovali su, u nedelju 9. juna, ekipi SU HILS AKADEMIJA u Ivanjici. Rezultat utakmice 83:66 (26:13, 22:14, 19:16, 16:23) u korist ekipe iz Ivanjice.

OKK Takovo, seniori

Ekipa KK Takovo u Ivanjicu je doputovala u oslabljenom sastavu što se najviše odrazilo na igru u odbrani i skoku. Domaćini su veliku prednost stekli u prvom poluvremenu (48:27) zahvaljujući ofanzivim skokovima i realizaciji iz druge šanse.

OKK Takovo, seniori

U drugom pluvremenu igrači Takova odigrali su čvršće i pokušali da uvedu utakmicu u neizvesniju završnicu. Međutim to nije bilo dovoljno, i uz blago rečeno, nekih čudnih sudijskih odluka utakmica je bila rezultatski rešena već posle treće četvrtine.

Najefikasniji u ekipi Takova je bio Martin Vujović sa 20 poena, Mihailo Stanišić 16, Jovan Ružičić 8, Boris Jovanović 5, Marko Ivković 5, Stefan Gajić 4, Đorđe Borovnjak 4, Đorđe Krčmarević 2, Miljan Roganović 2, Viktor Vujović , Nikola Tomić.

OKK Takovo, seniori

– U narednom kolu ekipa Takova je domaćin ekipi KK „Valjevski“ iz Valjeva. Utakmica je zakazana u subotu 15. juna 2024. godine sa početkom u 17 h. Pozivamo publiku da u što većem broju svojim prisustvom pruže podršku ekipi Takova – poručuju iz kluba.

gminfo.rs

Violeta

Prethodni članak

Kafa poskupljuje od 1. jula

Sledeći članak

Završni ispit za učenike osmog razreda 17, 18 i 19 juna