• 4 avgusta, 2021

Omladinci bolji u triler završnici

foto: RK Omladinac

RK Omladinac : RK Kruševac 31:30 (pol. 13:16)

Rukometaši Omladinca su, u okviru 16. kola Prve rukometne lige Srbije, na svom terenu savladali ekipu RK Kruševac rezultatom 31:30 (poluvreme 13:16).

I pre početka, znalo se da će utakmica biti jako teška i naporna, s obzirom na to da je gostujuća ekipa znatno iskusnija, starija i ekipa koja je u vrhu, pa je ujedno bila i favorit. Upravo je prvo poluvreme negde to i pokazalo.

foto: RK Omladinac

Gosti su strpljivim i organizovanim napadom pravili velike probleme i držali prednost dva do tri gola, dok su Omladinci do sada neprepoznatljivom igrom i tehničkim greškama dozvolili Kruševljanjima da na odmor odu sa tri gola prednosti i ako je u par navrata to moglo biti i više.

Drugo poluvreme – druga slika na terenu ali u korist Omladinca.

foto: RK Omladinac

Upravo ono što drugi deo sezone krasi njihovu igru, jaka i čvrsta odbrana, brz i siguran napad sa puno trčanja su bili siguran recept da se protivnik stigne i u nekom trenutku prestigne, što su i učinili oko 50-tog minuta.

– U jednom trenutku su imali i tri gola prednosti, ali u sam kraj utakmice se ušlo dosta neizvesnije. Gosti su pretili do poslednjih sekundi utakmice, čak su imali i napad za nerešen rezultat, ali na njihovu nesreću, a sreću Omladinca, bezuspešno su ga realizovali. Na kraju veća želja, volja i reklo bi se fizička spremnost su presudili da oba boda ostanu u Milanovcu! Čestike gostujućoj ekipi na pruženoj borbi i prikazanoj igri i puno sreće u nastavku prvenstva – kažuu RK Omladinac.

foto: RK Omladinac

Predstojećeg vikenda, ekipe će pauzirati zbog praznika, a nastavak prvenstva je zakazan za vikend 08. -09.  maj, kada su Omladinci po kalendaru slobodna ekipa!

Rukometni klub Omladinac ujedno koristi priliku da čestita veliki predstojeći hrišćanski praznik, poželi puno sreće i zdravlja. HRISTOS VASKRSE – poručuju iz ovog milanovačkog kluba.

N.M. gminfo.rs

Violeta

Prethodni članak

Kako da se prijavite za državnu pomoć od 60 evra?

Sledeći članak

Mali: Postepeno uvođenje e-faktura od 1. januara 2022. godine