• 17.04.2024.

OO SNS: Najoštrije osuđujemo fizički napad na svog aktivistu Janka Languru

Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Gornjem Milanovcu najoštrije osuđuje fizički napad na svog aktivistu Janka Languru, koji se dogodio 2. februara ispred njegovog ulaza u večernjim satima, saopštavaju iz OO SNS.

„Tri nepoznate osobe sinoć su sačekale Janka i brutalno ga udarili i tom prilikom mu naneli povrede u predelu glave. Tom prilikom su izrekli dosta uvreda, a i pretnji na račun porodice i njega lično rečima „debilu naprednjački, pobićemo ti porodicu, smiri se“.

Janko se, inače, otvoreno suprotstavljao lokalnim kabadahijama, kao i Bošku Obradoviću, koji je nasilno hteo da upadne u zgradu opštine Gornji Milanovac pre mesec dana. Janko, kao i svi aktivisti Srpske napredne stranke, bore se protiv svakog oblika nasilja rečima i argumentima, legalnim vidovima političke borbe.

Očigledno da tzv. opozicija i pojedine lokalne kabadahije, pošto nemaju politički program, koriste nasilje, linč, poziv na silovanje, a ovoga puta i brutalne fizičke napade na svakog ko želi dobro Srbiji i podržava Aleksandra Vučića i Srpsku naprednu stranku.

Srpska napredna stranka poziva nadležne organe da reaguju i osude svako nasilje i privedu počinioce nadležnim organima u što kraćem roku“, stoji u saopštenju koje potpisuje predsednik OO SNS Gornji Milanovac Dejan Kovačević.

Violeta

Prethodni članak

Automobilom uleteo u benzinsku stanicu

Sledeći članak

Oglasila se i policija povodom prebijanja milanovačkog glumca