• 6 jula, 2020

OO SNS: Udruženje penzionera podržalo Srpsku naprednu stranku

foto: OO SNS

Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Gornjem Milanovcu, organizovao je sinoć proslavu Dana žena za članove Udruženja penzionera, kojoj je prisustvovao i predsednik milanovačkog Odbora, Dejan Kovačević, saopštavaju milanovački naprednjaci.

foto: OO SNS

– Želim svim damama da čestitam današnji praznik i da im se zahvalim za sve ono što su uradile i rade za nas – rekao je Dejan Kovačević, predsednik OO SNS Gornji Milanovac obraćajući se prisutnima.

Kovačević je istakao da je Srpska napredna stranka najorganizovanija stranka u Srbiji i da su rezultati njenog rada vidljivi na svakom koraku.

foto: OO SNS

Vama je poznato ono što smo uradili do sada, ali ono što ste vi uradili za nas i što ste uradili za Srbiju je nemerljivo. Kada je Srbiji bilo najteže, vi ste dali najveći doprinos, da naša zemlja krene napred. Ali ipak, ništa ne bi uradili da nije našeg predsednika Aleksandra Vučića, zahvaljujući kome možemo da radimo i gradimo. Uradili smo do sada puteve,auto – puteve, bolnice, škole i uradićemo još mnogo više u budućnosti. U Gornjem Milanovcu smo napravili novi sistem prevoza koji po prvi put u istoriji grada omogućava svim penzionerima besplatnu vožnju na čitavoj teitoriji grada – istakao je Kovačević i dodao:

foto: OO SNS

Srbija na međunarodnom planu svaki dan dobija sa Aleksandrom Vučićem, dobija a ujedno i čuva svoju teritoriju u granicama koje smo nasledili. Uz to, Srbija i progresivno ide napred. Zbog štednje iz 2014. godine, Srbija danas ima novca za nove škole, bolnice, puteve. Nastavićemo u ovom duhu i dalje i trudićemo se da radimo i više i bolje. A vama hvala što verujete u nas, opravdaćemo poverenje i u godinama koje su pred nama – rekao je sinoć Dejan Kovačević, predsednik OO SNS Gornji Milanovac, navodi se u saopštenju OO SNS.

 

gminfo.rs

Violeta

Prethodni članak

Sanacija klizišta na auto-putu

Sledeći članak

Drugi slučaj koronavirusa u Srbiji