• 25 septembra, 2020

OO SPS: Koalicija SNS-SPS dokazala u proteklih 7 godina da je radila isključivo u interesu građana

Opštinski odbor Socijalističke partije Srbije u Gornjem Milanovcu ističe da će i u narednom četvorogodišnjem mandatu nastaviti da snažno podržava razvoj opštine Gornji Milanovac u saradnji sa svojim dugogodišnjim koalicionim partnerom Srpskom naprednom strankom.

Koalicija SNS-SPS, koja je uspostavljena u Gornjem Milanovcu još 2013.godine, dokazala je da je u proteklih sedam godina radila isključivo u interesu građana opštine Gornji Milanovac, što su potvrdili i građani na proteklim lokalnim izborima – kažu milanovački socijalisti.

Oni ističu da Socijalistička partija Srbije „bezuslovno podržava razvoj opštine Gornji Milanovac koji je, u svom ambicioznom ekspozeu u 25 tačaka, predstavio predsednik opštine Gornji Milanovac Dejan Kovačević, koji je ujedno i plan razvoja opštine koji promoviše i podržava Socijalistička partija Srbije“.

– Kao partija koja učestvuje u izgradnji i napretku ove opštine, još od 1944. godine kada je iz pepela kao feniks obnovljen i izgrađen Gornji Milanovac, privredno čudo Jugoslavije, SPS sa svojim resursima i kadrovima i dalje će stajati na raspolaganju svim privrednim i progresivnim snagama kako bi se postigao krajnji cilj, a to je da Gornji Milanovac bude grad budućnosti, primer mesta za život ljudi – navode u OO SPS.

Milanovački socijalsti kažu da su ovih dana predstavnici opozicije izneli neutemeljene i netačne kritike na račun vlasti.

Njihovi zamagljeni pogledi oko infrastrukturnih ulaganja u naš grad biće samo dodatni vetar u leđa koaliciji SPS-SNS. Teza da će oni biti glas svih onih koji nisu u lokalnom parlamentu je blago rečeno neozbiljna, s obzirom da svi koji nisu učestvovali na lokalnim izborima, nisu to učinilu iz razloga što su se plašili izbornog fijaska i političke kazne građana – zaključuju u OO SPS Gornji Milanovac.

 

V. Popović, gminfo.rs

 

Violeta

Prethodni članak

Dveri: Kako sada stvari stoje asfaltna baza neće biti izgrađena, ali ta odluka nije konačna

Sledeći članak

Đorđević: Dva puta smo obmanuti da počinje gradnja pristupne saobraćajnice auto-putu