• 19.07.2024.

Opozicija: Milanovački DS, Zajedno, SSP, Sloga i UZINAT usvojili plan delovanja za podršku listi „Srbija protiv nasilja“

foto/grafika DS, Zajedno, Sloga, SSP, UZINAT

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST:

Gornjomilanovački odbori Demokratske stranke, Stranke Zajedno, Stranke slobode i pravde i Sindikata Sloga, kao i Udruženje građana UZINAT, usvojili su Plan aktivnosti i zajedničkog delovanja za podršku izbornoj listi “ Srbija protiv nasilja“ na predstojećim republičkim izborima.

Izabrani su ovlašćeno lice za zastupanje koalicije okupljene oko ove liste na opštinskom nivou, kao i predlozi za članove Opštinske izborne komisije. Pri kraju je i usaglašavanje kompletne liste članova Glasačkih odbora za sva izborna mesta na teritoriji opštine, koje su kandidovale sve navedene organizacije.

Suočeni smo sa činjenicom da izborne procese u Srbiji karakterišu brojne zloupotrebe vladajuće stranke: od svih vrsta otvorenih pretnji, pritisaka, ucena i podmićivanja glasača pre samih izbora, sve do raznih načina krađe samih glasova na dan izbora. U toj atmosferi i okolnostima, pripadnici organizacija okupljenih za podršku listi „Srbija protiv nasilja“ u Gornjem Milanovcu izražavaju snažnu volju i spremnost da učine sve kako bi se suprostavili svim navedenim anomalijama tokom izbornog procesa.

Podrška članova naših organizacija kao i mnogih slobodnomislećih sugrađana, koji nam se javljaju izražavajući spremnost da nam u tome pomognu, ulivaju optimizam da je došlo vreme da se najzad oslobodimo vlasti koja Srbiju nesumnjivo vodi u sunovrat, u svakom smislu te reči i svim društvenim aspektima.*

DS, Zajedno, SSP, Sindikat Sloga, UZINAT
U Gornjem Milanovcu
11. 11. 2023.

(*Ovaj tekst je objavljen u vreme predizbornih aktivnosti za izbore 17. 12. 2023. godine. Stavovi u ovakvim sadržajima nisu nužno stavovi redakcije GMInfo, već pripadaju potpisanim političkim akterima.)

Milos

Prethodni članak

Najava planskih isključenja električne energije za 14. novembar

Sledeći članak

Gradsko groblje – 14. novembar