• 4 avgusta, 2021

Počinje kragujevački Arsenal fest, prvi veliki festival od početka pandemije

foto: pixabay.com/pexels

Kragujevački Arsenal fest počinje u Kneževom arsenalu i to će biti prvi veliki muzički festival na otvorenom u Srbiji od početka pandemije koronavirusa.

Kapije se otvaraju tačno u 18 sati i festival će trajati tri dana, a na njega će moći da uđu svi oni koji su se vakcinisali ili preležali virus.

Za one koji nisu vakcinisani organizovani su besplatni brzi antigenski testovi, uz kupljenu festivalsku ulaznicu.

Na Main Stage večeras sviraće Partibrejkers, Bajaga i Instruktori i folk pankeri Brkovi.

Na Garden Stage nastupaju bendovi Bjesovi, KBO!, Obojeni program i Repetitor, kao i Darkshines, Keni nije mrtav, Kruševac geto i Funk Shui.

A na Explosive DJ Stage dolaze Gorache b2b Shoomadisco, Battric & Mivu, Runy i Vladimir Aćić.

Druge večeri festivala, 25. juna, na Main Stage-u nastupiće zagrebački pank rokeri Hladno pivo, Dubioza kolektiv i australijski muzičar Dub FX.

Na Garden Stage 25. juna, u „Zastavinoj bašti“, sviraće Nikola Pejaković Kolja, Nikola Vranjković, Svemirko, Nikom ništa, Kika, Dram i Klinac i Kendi.

Na Explosive DJ Stage-u druge večeri nastupaju Bokee, Kristijan Molnar, Andrew Meller i Lea Dobričić.

Završne večeri, u subotu, 26. juna nastupiće Osvajači, „srpski Irci“ Orthodox Celts i premijerno u Srbiji „gitarski heroj“ Yngwie Malmsteen i Riblja čorba.

Na Garden Stage-u treće sviraju Kanda Kodži i Nebojši, Pero Defformero, Texas Flood, Peter Vein, Dead Joker, Gazorpazorp, Ivanu Jegdić, Voyage i Sajsi MC.

Na Explosive DJ Stage-u 26. juna u nastupiće Sale Jovanović & Markwood, Hunckie b2b Petrovitz YU, Wise D & Kobe i Dejan Milošević.

beta.rs

Violeta

Prethodni članak

Danas se obeležava Svetski dan roda

Sledeći članak

Todorović: Najtopliji junski dan u poslednjih sto godina