• 7 avgusta, 2020

Pomozimo Crvenom krstu u akciji „Jedan paketić – puno ljubavi“

foto: redcross.org.rs

Crveni krst Gornji Milanovac i ove godine organizuje akciju „Jedan paketić- puno ljubavi“  i tako  obezbediti novogodišnje i božićne paketiće za socijalno najugroženiju decu uzrasta do 11 godina straosti.

Akcija ima za cilj da najmlađe i nezbrinute koji praznike dočekuju u bolnici ili nemaštini, posetom i poklonom učini radosnijim i ulije im nadu u bolje sutra.

Ovom prilikom Crveni krst Gornji Milanovac poziva sve društveno odgovorne kompanije i pojedince koji su u mogućnosti da doniraju sredstva za ovu namenu ili da sami kupe poklon paketiće.

Crveni krst Gornji Milanovac svake godine ulaže veliki napor kako bi obuhvat najugroženije dece bio što veći. Za vreme novogodišnjih i božićnih praznika 2019. podeljeno je i time obradovano 234 mališana  zahvaljujući donatorima Papir Print, Metalac, Fleksohem, Tipoplastika, Spektar, Dragana Ristanović, Radovin Adžić, Đorđe Petrović, Nenad Radojević, Radovan Manojlović.

Spisak dece koja su dobila paketiće uradio je Centar za socijalni rad i Crveni krst Gornji Milanovac, a paketiće su dobila i deca koja su korisnici Narodne kuhinje.

Violeta

Prethodni članak

Unija sindikata prosvetnih radnika Srbije: Podrška radnicima „Pošte Srbije“

Sledeći članak

Stigla peta „pametna“ tabla