• 27.09.2023.

Ponovo kiša, ali temperatura do 20 stepeni

foto: pixabay.com

Nakon sunčanih dana, ponovo se vraćaju padavine. Danas će biti promenljivo oblačno, mestimično s kišom i pljuskovima. Temperatura će, međutim, biti prijatna, ujutru od 4 stepena, a tokom dana do 20 stepeni.

Najniža temperatura danas će iznositi od četiri do 10 stepeni, a najviša dnevna od 14 do 20 stepeni.

Biće promenljivo oblačno, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima, a više padavina očekuje se u drugom delu dana na području južne i jugoistočne Srbije – Kosovo i Metohija, Pčinjski, Jablanički i Pirotski okrug.

Uveče u većini mesta očekuje se prestanak kiše, osim na jugoistoku zemlje. Vetar će biti slab i umeren severozapadni.

Temperature do i preko 20 stepeni očekuju se i u narednim danima. Padavina će biti i u sredu pre podne, a posle toga će biti suvo vreme

22.03.2023. Sreda: Promenljivo oblačno uz smenu sunčanih i oblačnih intervala, a kiša se očekuje tokom jutra na jugoistoku Srbije. Vetar slab do umeren, južni i jugozapadni. Najniža temperatura od 3 do 8, a najviša dnevna od 16 do 20 stepeni.

23.03.2023. Četvrtak: Pretežno sunčano i toplo. Vetar slab i umeren, južni i jugozapadni. Najniža temperatura od 0 do 9 °S, a najviša dnevna od 19 do 23 stepena.

24.03.2023. Petak: Pretežno sunčano i toplo. Vetar slab i umeren, južni i jugozapadni. Najniža temperatura od 2 do 11 °S, a najviša dnevna od 20 do 24 stepena.

Violeta

Prethodni članak

Pukla vodovodna cev – Bez vode Takovo, Beršići, Ljevaja, Donji Branetići, Vrnčani, Šarani i Semedraž

Sledeći članak

Kvar na brezanskom sistemu – Bez vode petnaestak sela