• 7 јуна, 2020

Pozorišna predstava za decu: ‘’Ceca Pereca i mudri poslastičar Peca’’

plakat, foto: czklazarevac.rs

Pozorištance „Jelenica“ iz Beograda izvešće u četvrtak, 5. marta 2020. godine u velikoj sali Kulturnog centra Gornji Milanovac predstavu za decu “ Ceca Pereca i mudri poslastičar Peca” .

“Peca i njena sestra Cvrčka drže poslastičarnicu i prave najlepše kolače i torte. Uživaju u spremanju i uvek ih začine sa malo magije. Medjutim u gradu postoji još jedna poslastičarnica, čija je vlasnica Marmelada. Ona pokušava na razne načine da im upropasti kolače i da uništi njihovu poslastičarnicu. U grad stiže i mudri poslastičar Peca da pokloni svoj tajni recept, star sto pedeset hiljada godina i novčanu nagradu poslastičarnici koja pravi lepše i interesantnije kolače. Marmelada pokušava da ukrade tajni recept, a zatim u Cecinu tortu ubacuje biber, kisele krastavčiće i so, nadajući se da će osvojiti novčanu nagradu i postati najbogatija i najslavnija. Kroz dalji tok predstave, ona shvata da novac nije najvažniji, da su od njega mnogo važniji prijateljstvo, ljubav i dobrota”.

U predstavi igraju: Jelena Kovač Krkić, Danica Radulović, Andrija Kovač i Đurđa Pavlović. Muziku i ton potpisuje Saša Vuković.

Scenografiju je uradila Ljiljana Nikolić, a kostim Maja Stanković.

Početak predstave je u 18 sati.

 

Violeta

Prethodni članak

Vučić i polovina ministara „osiromašili“ od kada su na vlasti

Sledeći članak

Pozorišna predstava: “Sokin i Bosina”