• 4 marta, 2021

Predstava „Silvija“ ponovo na maloj sceni

foto: Milanovačko pozorište

Glumci Milanovačkog pozorišta ponovo će u četvrtak, 25. februara 2021. godine na maloj sceni izvesti komad američkog pisca A.R. Garnija SILVIJA.

Predstavu je na scenu postavio reditelj Branko Knežević, koji je i autor scenografije. Kostime je oblikovala Biljana Knežević, a uradila Nadica Simić. Majstor tona i svetla Goran Dragutinović, a majstor scene Milan Aćimović.

foto: Milanovačko pozorište

Komad govori o ljudima. Ali, ne kako ljudi vide sebe, nego kako nas vide drugi, u ovom slučaju pas. Pas koji je progovorio i u kome smo, kao u ogledalu, ugledali sva naša lica i naličja. I omogućio nam da se zapitamo sve ono za šta smo mislili da nema potrebe da se zapitamo, umišljeni da znamo sve odgovore i da smo besprekorni, da okolo delimo neograničene količine ljubavi, ne razmišljajući da li je ta ljubav iskonska ili uslovna – sredstvo i potreba da se upravlja i vlada drugima. I tek kad se pojavi biće koje bezuslovno voli, onda shvatimo.
Ako shvatimo?

U predstavi učestvuju Tatjana Rašić (Silvija), Danica Vučetić (Katarina), Viktor Vujić (Greg), Mihailo Ristić (Tom/Filis/Lesli) i pas Dorina- Dora.

Predstava počinje u 19 časova uz poštovanje svih preporučenih mera zaštite od aktuelnog virusa, maske su obavezne, a broj mesta ograničen. Rezervacija mesta je na broj telefona 065/636-02-09.

 

gminfo.rs

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i Twitter nalogu

Violeta

Prethodni članak

Troškova za održavanje solarnih panela skoro da nema, ali je potrebno ispuniti neke tehničke uslove

Sledeći članak

Odlični nastupi Petrovića i Uzunovića na turniru “Srpska open 2021”, u Banjaluci