• 19.07.2024.

Predstava za decu:  „DORINE AVANTURE“

foto: kcgm.org.rs

Predstava za decu “Dorine avanture” u izvođenju pozorištanca “Jelenica” iz Beograda biće izvedena u sredu, 6. aprila 2022. godineu velikoj sali Kulturnog centra Gornji Milanovac. 

O PREDSTAVI:

Dora je radoznala, znatiželjna devojčica koja sa svojim prijateljem majmunom Čizmicom doživljava razne avanture. Iz svake avanture nauči nešto i izvuče pouku.

Ovoga puta Dora je zalutala u zemlju gde živi stari, mrzovoljni trol. Neznajući da on po ceo dan spava i da je uvek mrzovaljan, probudila ga je želeći da se upozna i poigra sa njim. Ali tu su nastale nevolje. Mrzovoljni trol se jako naljutio, iskoristio svoje moći i začarao Dorinog najboljeg drugara

Čizmicu i poslao ga duboko u šumu, odakle nikada neće znati da se vrati. Dora vadi iz ranca svoju neobičnu mapu, koja govori i koja će joj pomoći da pronađe svog najboljeg drugara. Ali nije samo mapa dovoljna, ona mora da bude mudra, strpljiva, snalažljiva i hrabra kako bi se upustila u potragu za Čizmicom.

Zahvaljujući svemu tome i drugarima koji joj u potrazi pomažu, Dora iz ove avanture sa trolom izlazi kao pobednik.

U predstavi igraju: Jelena Krkić, Danica Radulović / Đurđa Pavlović, Andrija Kovač / Jovan Ljubenović. Muziku i ton potpisuje Saša Vukić

Početak predstave je u 18 sati

gminfo.rs

Violeta

Prethodni članak

Opštinsko takmičenje u rukometu

Sledeći članak

Od juna – letovi do Tivta i sa aerodroma „Morava“