• 5 avgusta, 2021

Pronađeno beživotno telo mušarca u Pranjanima

foto: gminfo.rs

Nakon višednevne potrage, danas je u Pranjanima, nedaleko od porodičnog doma, pronadjeno beživotno telo Lunete Tadića (60), iz Pranjana, čiji je nestanak primećen pre tri nedelje.

Od ranih jutarnjih časova, predstavnici Policije, Vatrogasaca, ali i 30-ak meštana Pranjana i okoline, pretraživali su teren, za koji se sumnjalo da se Tadićevo telo tu nalazi. Na žalost, ispostaviće se kao tačno da je Luneta Tadić preminuo nedaleko od svog porodičnog doma, u kojem je nekoliko poslednjih godina živeo sam.

– Našli smo ga na jednoj gomili granja, u poluležećem položaju, na ledjima, bez vidljivih povreda ili modrica. Telo je bilo bez oštećenja od ujeda životinja i nije bilo ni blizu faze raspadanja. Lune je nadjen nekoliko stotina metara od svog doma, ka zaseoku „Talovići“, blizu potoka, do tog mesta su nas vodili i tragovi, jer mu je jedna kondura spala na jednom, druga na drugom mestu, kapa na trećem, kao i još nekoliko stvari koje su mu, pretpostavljamo, ispadale iz džepa, tako da ne može se  sa sigurnošću da se potvrdi uzrok smrti – kazao je za naš portal jedan od meštanina koji su učestvovali u potrazi.

Iz Policije i Hitne pomoći, za sada, nema zvaničnih podataka o ovoj nesreći.

 

G. Trifunović

Violeta

Prethodni članak

Porodične tajne – Nikoljdan

Sledeći članak

Fondacija „Misija Halijard“ Pranjancima uputila novogodišnje čestitke