• 06.12.2023.

Prvenstvo regiona Karate saveza uže Srbije – Pet medalja za KK „Do Kan“

foto: KK Do Kan

 

Prvenstvo regiona KSUS za poletarce, pionire i nade u karateu održano je na Zlatiboru uz učešće od preko 500 takmičara iz 50-ak klubova regiona. Iz milanovčkog KK Do Kan nastupila je četvoročlana ekipa u disciplini kate u čak šest kategorija.

U kategoriji pionira 2013. godište takmičio se Pavle Sretenović koji je, osvajanjem zlatne medalje u B klasi i srebrne u apsolutnoj kategoriji, tog dana bio i najuspešniji član ekipe.

foto: KK Do Kan

U kategoriji nada 2010. godište veoma dobre nastupe zabeležili su Nikola Zatezalo, koji je osvojio zlatnu medalju i postao prvak regiona u kategoriji nada E klasa.

Đurđa Mirjanić je u možda i najjačoj konkurenciji u katama za devojčice osvojila treće mesto i bronzanu medalju (u B klasi) i peto mesto u asolutnoj kategoriji. David Jeremić koji je takođe osvojio bronzanu medalju, u kategoriji nada B klasa.

foto: KK Do Kan

Ukupan bilans od dve zlatne, jedne srebrne i dve bronzane medalje je više nego odličan rezultat za, na žalost, ovog puta malobrojnu takmičarsku ekipu ovog kluba.

Svo četvoro takmičara koji su nastupali izborili su plasman na državno prvenstvo koje će biti održano u Mladenovcu krajem ovog meseca.

gminfo.rs

Violeta

Prethodni članak

Koncert Amire Medunjanin sutra 7. marta

Sledeći članak

Biblioteka „Braća Nastasijević“ preporučuje da pročitate…