• 15 maja, 2021

Prvo izvlačenje novog kola nagradne igre Uzmi račun i pobedi 15. maja

foto: pixabay.com

Novo izdanje nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2021“ počinje 15. maja u 18 časova, uz direktan prenos na prvom programu Radio televizije Srbije i biće organizovano u dva kruga, prolećnom i jesenjim, sa ukupno 12 izvlačenja nagrada, saopštilo je danas Ministarstvo finansija.

Na današnjoj sednici Vlade usvojena su pravila nagradne igre u kojoj se šalju fiskalni računi i slipovi i nagradni fond koji je veći nego u prethodnom ciklusu – 16 stanova u Beogradu, od kojih je 14 stanova u naselju Zemunske kapije i dva stana na lokaciji Beograd na vodi, kao i 60 automobila „FIJAT 500L“.

Koverte poslate za prolećni krug ostaće u konkurenciji za nagrade i u jesenjim izvlačenjima, a gradjani će moći da šalju koverte i u periodu između dva kruga.

U nagradnoj igri koju organizuje Vlada Srbije, a podršku pruža NALED-a, pravo učešća imaju punoletni gradjani koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. aprila 2021. sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara.

Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti.

Na poleđini koverte, gde se ona otvara, neophodno je napisati ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt telefon, dok je na drugoj strani kao adresu dovoljno napisati „Uzmi račun i pobedi 2021“.

Cilj igre je podizanju svesti gradjana o značaju uzimanja fiskalnih računa jer to doprinosi smanjenju stope sive ekonomije.

Sve informacije o nagradnoj igri su na sajtu www.uzmiracun.rs , a mogu se dobiti putem mejla kontakt@uzmiracun.rs .

beta.rs

Violeta

Prethodni članak

Radno vreme JKP „Gornji Milanovac“ za praznike

Sledeći članak

Šutić: Dve osobe preminule u kovid odeljenjima u poslednja 24 sata