• 6 jula, 2020

PSOGM: Održana predizborna tribina u Lunjevici

foto: PSOGM

U okviru svojih predizbornih aktivnosti Grupa građana “Pobedi i spasi Opštinu Gornji Milanovac – Milisav Mirković” održala je predizbornu tribinu u Lunjevici na kojoj je prisustvovalo više od 80 meštana tog mesta.

Na samom početku skupa, iznet je plan delovanja nestranačke organizacije GG “Pobedi i spasi Opštinu Gornji Milanovac – Milisav Mirković”, koja će na predstojeće lokalne izbore izaći samostalno.

Nakon uvodnog izlaganja Milisava Mirkovića sa saradnicima građani su aktivno učestvovali na tribini i iznosili predloge, sugestije i probleme sa kojima se susreću u svom okruženju. Izneto je veliko nezadovoljstvo odnosom Opštine prema mesnoj zajednici u rešavanju nagomilanih problema, koje se tiču svakodnevnog života. Organizatori skupa su sa pažnjom saslušali izlaganje i predloge rešavanja problema u njihovoj mesnoj zajednici i maksimalno su podržali predloženi program aktivnosti – navode iz informativne službe GG “Pobedi i spasi Opštinu Gornji Milanovac – Milisav Mirković” i dodaju – Ovom prilikom se zahvaljujemo svim prisutnim meštanima koji su došli na tribinu, a mi ćemo na osnovu dobijenog vetra u leđa, nastojati da sa njima zajedno rešamo nagomilane probleme, u skladu sa svojim mogućnostima.

 

gminfo.rs

Violeta

Prethodni članak

Milanovačko pozorište: „Mila“ i „Gospođina majka je umrla“

Sledeći članak

Koalicija SPS i JS predala izbornu listu Opštinskoj izbornoj komisiji