• 3 јуна, 2020

PSOGM, reagovanje: Visoka je cena Carevićeve reputacije

Milisav Mirković, foto: gminfo.rs

Grupa građana „Pobedi i spasi opštinu Gornji Milanovac“ uputila je  reagovanje na „Odgovor OO SPS na „Odgovor PSOGM-Milisav Mirković Opštinskom odboru SPS: Careviću, gledaj svoja posla“, koji prenosimo u celosti.

 

„Visoka je cena Carevićeve reputacije

Carevićeva sopštenja su kao pokvarena ploča – vrte u krug jednu istu pesmu. Na njima je jedino datum nov. Kao takva, predstavljaju poslednje trzaje u pokušaju da se popravi rejting milanovačkog SPS-a, koji je u ovom trenutku jednak Carevićevoj reputaciji.

Čega ste se to uplašili Careviću, pa nameravate da završite priču s nama? Mi, naprotiv, nemamo nameru da završimo priču ni na ovu, ni na mnoge druge teme! Bili smo jasni i koncizni, a Vi evidentno potreseni, pišete pripovetke kao odgovor na svaku našu rečenicu.

Careviću, da li ste svesni da ste Vi poslednja osoba u ovoj opštini koja može da priča o istini? I da smo mi u ovoj priči borci za istinu i pravdu? I svako ko se oseća isto može da pristupi našem pokretu, a takođe, svojom voljom može da istupi iz njega. Ne razumemo zašto se Vi time opterećujete. Lepo smo Vam rekli da gledate svoja posla, a Vi izgleda ni to ne umete. Kukate i žalite se na 49. mesto na listi – to je simbolično mesto za političkog vođu unazad.

Svaka čast za 30 godina postojanja stranke! Ako Bog da, i mi ćemo jednog dana moći da se pohvalimo dugim stažom. Tada mnogi od vas i nas neće biti ovde, ali zato mi mlađi sada učimo od naših starijih kolega kako se čuvaju čast i obraz i nakon decenija provedenih u politici. Tako da, nemojte pričati o tome koliko je ko osvojio poena u svom kraju. Na Vašu žalost, Careviću, Vas i te kako dobro poznaju u Vašem kraju! Što se Vašeg programa tiče, rekli smo Vam već da nemate problem sa istim, koji su Vam (usput budi rečeno) i pisali oni koji su Vas napustili.

Varate se ako mislite da se predstavljamo kao socijalisti. Vidite, situacija je obrnuta – dok ste Vi pričom o koaliciji sa nama pokušavali da na Mirkovićevo ime iznudite još koji potpis podrške, mi smo svima izričito rekli da nemamo veze sa Vama, Vašom strankom, a ni sa veselim naprednjacima. Mi smo zasebni, jedinstveni, nemamo centralu u Beogradu i da ponovim (pošto vidim da tu rečenicu niste citirali) – mi smo oni što svoju opštinu nose u srcu! Milisav Mirković je već poznat svojim sugrađanima kao častan čovek, koji može mirno da prošeta gradom i da svakoga pogleda u oči, a Vi se, Careviću, pobrinite o tome po čemu ćete vi ostati poznati svom gradu.“

Informativna služba
GG „Pobedi i spasi opštinu Gornji Milanovac“

Violeta

Prethodni članak

COVID-19 U GM: Deseti dan bez registrovanih novoobolelih

Sledeći članak

Pranjanska razglednica – Razglednica