• 16.05.2022.

Reagovanje OO SNS na tekst „Dveri GM: Ni malim prstom nisu mrdnuli“

OO Srpske napredne stranke Gornji Milanovac reagovao je saopštenjem za javnost na tekst „Dveri GM: Ni malim prstom nisu mrdnuli“. Saopštenje prenosimo u celosti.

„OO Srpske napredne stranke na čelu sa Dejanom Kovačevićem u vršenju vlasti prihvata svaku konstruktivnu kritiku, dobar predlog i sugestiju za daobrobit svih naših sugrađana. Do sada nismo odgovarali na svako saopštenje koje je upućeno od strane takozvane opozizije ali zbog istinitog informisanja naših sugrađana moramo da objasnimo činjenično stanje u vezi sa „izazovom“ od strane Dveri.

Istina je da kao što i sami kažete ne poznajete nadležnosti Opštinske uprave, njenih organa kao i javnih preduzeća i ustanova, što za nekoga ko pretenduje da vrši vlast i nije pohvalno. Istina je da se sporna zelena površina nalazi u privatnom vlasništvu. Trava je pokošena samo do granice koja je u javnoj svojini da se ne remeti gradski i pešački saobraćaj.

Pismeni ovo mogu da provere na Nacionalnoj infrastrukturi geoprostornih podataka Geosrbija. Drugim rečima, što bi školarci rekli – debelo ste omašili temu. To što vi u vašem neznanju fotografišete klupe na privatnoj svojini ne opravdava mogućnost da uđete sutra u nečije dvorište i okupate se u privatnom bazenu misleći da je gradski bazen. Savetujemo vam da ovo ne uradite jer za tako nešto su nadležni policija i Opšta bolnica.

Drago nam je što ste primetili da je ispred prostorija Srpske napredne stranke sređeno i čisto, da tako domaćinsko ponašanje primenjujemo na teritoriji cele opštine i da nam grad blista.

Posebno smo ponosni što na selu više nema divljih deponija i da se smeće i otpad odlažu u kontejnerima i kantama. Istina je da je naša opština jedna od najuređenijih i najčistijih u celoj Srbiji. Posetioci koji dolaze u našu opštinu ne skrivaju pozitivne utiske o lepoti i čistoći kako u gradu tako i u selima.

O tome kako vi čistite pokazali ste u vašoj stranci kada ste od vaših četiri člana Dveri očistili jedinog ženskog predstavnika koji je prešao u drugu opozicionu stranku misleći da će bolje proći na izborima. Ali ne vredi, opet niste dobili poverenje građana.

Naš izaov je da nađete četvrtog člana i nadoknadite kadrovske gubitke kako bi ponovo bili u punom sastavu.

Što se tiče vaše akcije da uđete u privatni posed i pokosite travu nećemo vas ometati, možemo samo po završenom poslu da vam obezbedimo sendviče i vodu a za ostalo morate pitati vlasnike parcela,“ stoji u saopštenju koje potpisuje informativna služba OO SNS Gornji Milanovac.

*Svi navodi iznešeni u ovom tekstu su lični stav autora i ne odražavaju nužno stavove redakcije. GMinfo nije autor teksta.

Pratite nas i na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i Twitter nalogu.

Violeta

Prethodni članak

Opšta bolnica GM: U Kovid delu jedan otpust

Sledeći članak

Ozoniranje 27: Heroji ili žrtve