• 11 jula, 2020

Reagovanje OO SNS na tekst „Savić: Da zakonom pobedimo bezakonje“

OO SNS Gornji Milanovac reagovao je saopštenjem na tekst „Savić: Da zakonom pobedimo bezakonje“, objavljen 10. marta 2020. godine, iz kog prenosimo delove koji se odnose na stavove i tvrdnje izrečene u teksu koji je objavljen na GMinfo portalu 

„Priznanje Milisava Mirkovića da Centar za socijalni rad nije dobio licencu za vreme njegovog mandata 2015. godine, kada je direktor Centra bio iz Nove Srbije, Bolje Srbije, ili Veljo Ilić i kraduckanje, samo govori o njihovoj nesposobnosti, neznanju i nezainteresovanosti za brigu o starim licima, licima kojima je potrebna socijalna pomoć i deci sa posebnim potrebama. Blokada Doma zdravlja, u kojem ni gorivo za vozila nije moglo da se nabavi za vozila Hitne pomoći i u kojem lekari nisu primali platu skoro dve godine, govori o „sposobnosti“ tadašnjeg direktora Doma zdravlja, a sada istaknutog predstavnika ove grupacije građana.

Apsurdno je da su oni koji su pretili prstom, ucenjivali i zastrašivali sve zaposlene u Opštinskoj upravi, javnim preduzećima i ustanovama i čiji članovi porodica i najbliži saradnici neometano i dalje rade u istim govore o nekakvoj strahovladi“, kaže se, izmeđuostalog, u saopštenju OO SNS.

 

 

Violeta

Prethodni članak

Proizvođači ulja, brašna i šećera apeluju da se ne stvaraju zalihe, robe i sirovima ima dovoljno

Sledeći članak

Apel EFJ-a: političari i mediji da odgovorno izveštavaju o KOVID-19