• 6 јуна, 2020

Reagovanje OO SPS na tekst „PSOGM: Samostalno na lokalne izbore“

Socijalisti Opštine G. Milanovac reagovali su povodom teksta „Pobedi i spasi opštinu Gornji Milanovac: Samostalno na lokalne izbore“

Saopštenje prenosimo u celosti.

„Godinama unazad od osnivanja same partije, socijalisti su ti koji su našu Opštinu G. Milanovac uvek vodili domaćinski, realizovali kapitalne investicije koje se i dan danas spominju na svakom koraku, bez kojih naša Opština ne bi bila gde jeste. Putevi, adaptacija škola, gasovod, Rzav, kotlarnice, sistem za prečišavanje otpadnih voda, škole, ambulante, dom kulture, sanitarna deponija, sportska hala Breza, stadion, igrališta, obdaništa… Investicije koje su nezamislive za neke naše susedne opštine i dan danas. Socijalisti su ti koji su Opštinu G. Milanovac vodili uvek bar deset godina ispred svih, i imali viziju za bolju budućnost i prosperitet, uvek smo imali kadrove koji su umeli i znali šta je u svakom trenutku potrebno našoj uspešnoj Opštini.

Gospodine Mirkoviću, naši građani, socijalisti Opštine G. Milanovac to nikada nisu niti će zaboraviti, a ujedno i neće oprostiti Vašu izdaju lokalnog SPS i svih socijalista koji su Vas od lokalnog anonimusa uveli u političke vode i prihvatili kao ravnopravnog člana naše partije. Vašom odlukom o napuštanju SPS iz vaših ličnih razloga, a nama poznatih, i formiranje Pokreta sa kojim sada idete na izbore, pokazali ste da su Vaše lične ambicije najbitnije i da vas partija nikada nije ni zanimala, bez obzira što Vas je ona i predložila za najvišu funkciju u prethodnom mandatu. Kao što jedna lasta ne čini proleće, tako i jedan čovek ne čini stranku, pa Vas ovim putem podsećamo da uspehe iz prethodne vlasti ne pripisujete više sebi, jer sve to što je urađeno uradila je Socijalistička partija Opštine Gornji Milanovac, koja je i u vreme pre Vas postizala mnogo veće uspehe, tako da MI pravi socijalisti, koji stojimo postojano, stajaćemo i u narednim izborima na raspolaganju građana i zajedno ulagati u budućnost naše Opštine „jer mi znamo kako se to radi bolje“.

O našim uspesima i rezultatu rada koji se može videti na svakom koraku u našoj Opštini, a mi ne želimo da se hvalimo jer je za to zaslužan svaki građanin Gornjeg Milanovca, pojedinci se nikada nisu isticali jer smo mi kao politička organizacija jedan tim, drugovi koji se zalažemo ka zajedničkom cilju u donošenju odluka koje su korisne i dobre za našu Opštinu „jer oduvek mi smo ti koji znaju kako se to radi bolje“.

Takođe Vas podsećamo, da ako ste već izabrali taj put koristite Vaš politički program ako ga imate, a ne da se kitite „tuđim perjem“ i obmanjujete javnost političkom strategijom koju ste prepisali od OO SPS.

Na temu da se lokalni izbori sprovode po većinskom izbornom sistemu, da se ljudi biraju po imenu i prezimenu, tu Vas podržavamo u potpunosti i slažemo se sa vašim predlogom, jer je SPS uvek imala kandidate za takvu vrstu glasanja na svakom području naše Opštine, gde je uvek odnosio velike pobede. Pa da se i podsetimo davne 1992. godine gde ste na lokalnim izborima u Nevadama ispred „Seljačke radničke stranke“ na čijoj ste listi bili, od ukupno 7 kandidata bili ste na 5 mestu sa osvojenih ukupno 17 glasova, a mesto br. 1 je ubedljivo osvojio kandidat Zoran Šutić iz SPS.

Ovom prilikom ujedno želimo da obavestimo javnost da po poslednjim republičkim istraživanjima javnog mnjenja na opštinskom nivou SPS ima daleko najveću podršku u Opštini Gornji Milanovac i ujedno se zahvalimo našim građanima što su prepoznali naše dugogodišnje rezultate i kvalitet.“

Informativna služba OO SPS G. Milanovac

Violeta

Prethodni članak

Nova Facebook opcija odvaja bliske prijatelje od poznanika

Sledeći članak

Porodične tajne; Lekar