• 25 juna, 2021

Repertoar bioskopa 11. – 16. jun

foto: kcgm.org.rs

11. i 14. jun 2021. /19:30 PRETPREMIJERA: Paklene ulice 9 

Film “PAKLENE ULICE 9” je najnoviji nastavak sage koja traje skoro dve decenije i koja je zaradila preko 5 milijardi dolara širom sveta.

Bez obzira na to koliko si brz, niko ne može pobeći od svoje prošlosti.
Dom Toreto vodi miran život sa Leti i njihovim sinom, malim Brajanom, ali oni znaju da opasnost uvek vreba izvan njihovog mirnog horizonta. Ovog puta pretnja će primorati Doma da se suoči sa gresima iz svoje prošlosti ako želi da spasi one koje najviše voli. Njegova ekipa se okuplja kako bi zaustavila vrhunskog vozača i veoma veštog ubicu koji namerava da uništi svet: čoveka koji je takođe slučajno i Domov napušteni brat, Džejkob.
PAKLENE ULICE 9 režira Džastin Lin, koji je režirao i treće, četvrto, peto i šesto poglavlje franšize, kada ona i prerasta u svetski blokbaster. Akcija se odigrava širom sveta, od Londona i Tokija, od centralne Amerike do Edinburga i od tajnih bunkera Azerbejdžana do prepunih ulica Tbilisija. Na tom putu uskrsnuće stara prijateljstva, stari neprijatelji će se vratiti, istorija će biti napisana ponovo, a pravo značenje porodice biće na testu kao nikada do sada.

U filmu glume Mišel Rodrigez, Tajris Gibson, Kris “Ludakris” Bridžiz, Džordana Bruster, Natali Emanuel i Sung Kang, zajedno sa Kurom Raselom i dobitnicama Oskara Helen Miren i Šarliz Teron. Takođe pojavljuje se i superstar, dobitnica Gremi nagrade, Kardi B, kao novi lik franšize Lejsa, žena koja ima veze sa Domovom prošlošću i Regeton senzacija Ozuna.

Žanr:akcija, avantura, triler
Glumci:Vin Diesel, Charlize Theron, Helen Mirren, Lucas Black, Michelle Rodriguez
Režiser:Justin Lin

 

14. jun 2021. /17:30, 15. i 16. jun 2021. /16:00  Animirani Film: KRUDS – NOVO DOBA

Ova komedija, nominovana za Oskara, je priča o suočavanju jednog klana sa svojim svetom koji se menja. Bio je to vanvremenski podsetnik na važnost porodice i na to koliko smo malo evoluirali.

Opet su tu zvezde, Nikolas Kejdž, Ema Stoun, Rajan Rejnolds, Ketrin Kinir, Klark Djuk, uz Lesli Man i Pitera Dinklidža koji se pridružuju porodici Kruds, kako bi se suočili s najvećom pretnjom otkad su napustili pećinu, a to je druga porodica. 

Žanr: animirani, komedija, avantura 

Režiser: Joel Crawford

 

15. i 16. jun 2021. /18:00h Film: KAKO DALJE

Aharon je život posvetio odgajanju sina Urija. Žive zajedno, u rutini, daleko od stvarnog sveta. Uri je autističan, i sada je kao mlada osoba možda vreme da živi u specijalizovanom domu. Dok su na putu do institucije, Aharon odlučuje da pobegne sa sinom i krene na put, znajući da Uri nije spreman za ovo razdvajanje. 

Žanr:drama
Glumci:Shai Avivi, Noam Imber, Smadi Wolfman
Režiser:Nir Bergman

 

15. i 16. jun 2021. /20:00  Film: PRIZIVANJE ZLA: ĐAVO ME JE NATERAO

Prizivanje Zla: Đavo me je naterao je sedmi film iz sveta Prizivanja, najduže i najpoznatije horor franšize u svetu.

Prizivanje Zla otkriva zastrašujuću priču o teroru, ubistvu i nepoznatom zlu koje je šokiralo čak i iskusne istraživače paranormalnog Eda i Loren Varen. Jedan od njihovih senzacionalnijih slučajeva započinje borbom za dušu jednog mladića, i odvodi ih daleko od svega što su ikad pre videli, pa će se prvi put u istoriji SAD-a optuženi za ubistvo braniti opsednutošću demonom. Patrik Vilson i Vera Farmig se vraćaju kao Ed i Loren Voren, ovog puta pod rediteljskom palicom Majkla Čivsa.

Žanr:horor, misterija, triler
Glumci:Vera Farmiga, Patrick Wilson, Julian Hilliard, Ruairi O’Connor, Sarah Catherine Hook
Režiser:Michael Chaves

Violeta

Prethodni članak

Pijačni barometar – 9. jun

Sledeći članak

Muke po jeziku: Lista 20 zanimanja u ženskom rodu koja su podelila Srbiju