• 5 decembra, 2021

Repertoar bioskopa KC G. Milanovac – novembar 2021.

foto: kcgm.org.rs

Animirani film: NEPOPRAVLJIVI RON

9. NOVEMBAR 2021. / 16:00 /

Priča o Barniju, pomalo čudnom srednjoškolcu, i Ronu – njegovom digitalnom robotu koji može da priča i hoda. Međutim, ispostavlja se da je Ron neispravan i nepopravljiv.

Žanr: animirani, porodični
Glumci: Nikola Ampovski , Petar Mihailović , Marko Janjić
Režiser: Alessandro Carloni

Film: NIGDE POSEBNO

15. i 16. NOVEMBAR 2021. / 16:00 /

Džon je 35-godišnji čistač prozora. Život posvećuje podizanju svog četvorogodišnjeg sina Majkla, koga je majka napustila nakon rođenja. Njihov život je jednostavan, sastoji se od univerzalnih svakodnevnih rituala, života sa potpunom predanošću i nevinom ljubavlju koja otkriva snagu njihove veze. Sve to se dovodi u pitanje kada Džon sazna da mu je preostalo par meseci života. Pošto nema porodicu kojoj bi mogao da se obrati, dane provodi u potrazi za savršenom osobom koja će usvojiti Majkla.

Žanr: drama
Glumci: James Norton, Daniel Lamont, Eileen O’Higgins, Valerie O’Connor, Stella McCusker
Režiser: Uberto Pasolini

Film: JUŽNI VETAR 2 – UBRZANJE

9, 12. i 13. NOVEMBAR 2021. / 20:00 /

Južni vetar – UBRZANJE je nastavak sage o Petru Marašu, koji koristi sve prednosti novostečenog statusa „nedodirljivog vođe srpskog podzemlja“, pod zaštitom same države.

U želji da proširi i ozakoni posao, Maraš nezakonito stečeni novac ulaže u legalne poslove. Tražeći povoljnu priliku, sa svojim vernim Baćom, odlazi u istočnu Srbiju po zadatku. Tamo saznaje vesti koje će ga primorati da smesta promeni planove.
Životi na kocki, igranje po pravilima međunarodnih narko-kartela i brojne spektakularne akcione scene – to su samo neki detalji onoga što nas čeka u Ubrzanju.

Žanr: triler, akcija, drama
Uloge: Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Predrag Miki Manojlović, Aleksandar Berček, Jovana Stojiljković, Luka Grbić, Marian Valev, Zachary Baharov, Mak Marinov, Anastasia Everall, Assen Blatechki, Nenad Heraković, Mladen Sovilj
Reditelj: Miloš Avramović

Film: Tereza 37

9, 12. i 13. NOVEMBAR 2021. / 18:00 /

Tereza ima 37 godina i živi u Splitu. Nakon nekoliko spontanih pobačaja saznaje kako postoji verovatnoća da genetski nije kompatibilna sa svojim suprugom. Već duže oseća pritisak okoline, pa započinje da preispituje svoj rutinski brak, što potakne niz događaja koji će joj promeniti život, u duhu novostečene slobode i istine koja je samo njena.

Žanr: drama
Glumci: Lana Barić, Ivana Roščić, Leon Lučev, Dragan Mićanović, Marija Škaričić, Goran Marković, Goran Bogdan
Režiser: Danilo Serbedzija

Animirani film: FABRIKA SNOVA

12, 13, 15. i 16. NOVEMBAR 2021. / 16:00 /

Čudesno inventivna, inteligentna i zabavna priča. Govori puno toga o porodici, ali i magiji snova. „Fabrika snova“ jedan je od onih filmova koji podjednako oduševljava i roditelje i decu.

Minin se život preokrenuo naglavačke kada su se u njen dom doselile tatina verenica Helena i njena ćerka Dženi. Njena nova polusestra je nepodnošljiva i Mina je zbog toga jako nezadovoljna. Želi da je nema! Jedne noći, ona otkriva svet iz mašte u kojem neobični graditelji stvaraju naše snove i otkriva kako njima da upravlja. Ali mešanje u snove ljudi ima strašne posledice…

Žanr: animirani, avantura, porodični
Režiser: Kim Hagen Jensen

Violeta

Prethodni članak

Izložba slika: Krhotine u pesku vremena – zapis o slikama Vlade Mirkovića

Sledeći članak

Uskoro poskupljuju usluge “Telenora“