• 4 decembra, 2020

RK Omladinac: Najbolja igra do sada ali nedovoljno i za bod

foto: gminfo.rs

U okviru četvrtog kola prve rukometne lige Srbije – grupa Zapad rukometaši Omladinca ugostili su ekipu iz Uzica i zabeležili minimalan poraz rezultatom 26:27.

foto: gminfo.rs

Od početka utakmice viđena je velika želja domaćih rukometaša koji su kroz jako dobru igru konstantno pretili i bili u egalu sa gostima. Sve je funkcionisalo na veoma visokom nivo.

Jaka odbrana, brze polukontre i napad bili su jedan od glavnih aduta domaćih. Ostaje žal za neosvojenim bodovima, pa makar i jednim kao nagrada za prikazanu igru.

foto: gminfo.rs

Nažalost, rezultatom je u ključnim momentima diktirao sudijski par, čije je suđenje u najmanju ruku bilo sramotno. Na stranu njihovo apsolutno neznanje o rukometu kao sportu u kome treba da sude, već njihov bezobrazluk, drskost i neprofesionalan odnos prema ekipama. Čestitke Užičanima na pobedi i puno sreće u nastavku prvenstva – kažu u RK Omladinac.

U narednom 5. kolu PRLS-Zapad, rukometaši Omladinca gostuju u Kruševcu ekipi ,,RK Napredak’’. Utakmica je zakazana za nedelju 15. oktobar sa početkom u 19 sati.

N.Mišković gminfo.rs

Violeta

Prethodni članak

Da li privremeni poslovi smeju da traju i po nekoliko godina?

Sledeći članak

Čivović: Još 26 registrovanih novoobolelih, obavljeno 185 pregleda