• 20.06.2024.

Saopštenje OO SNS GM: Krivične prijave za nasilne upade u Centar za socijalni rad u Gornjem Milanovcu

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Gornji Milanovac uputio je saopštenje za javnost koje prenosimo u celosti bez intervencija.

„Opštinski odbor Srpske napredne stranke najoštrije osuđuje divljčki upad članova opozicione GG „Uzinat“ uz fizičku podršku Dragutina Miloševića zvanog Beli bokser, inače poznatog po nasilnom upadu sa motornom testerom u RTS, u prostorije Centra za socijalni rad U Gornjem Milanovcu kao i fizički i verbalni napad na direktora i njegove zaposlene koji po zakonu dežuraju 24 sata 365 dana u godini kao i zadravstvene ustanove, policija i druge državne institucije.

Oni koji su zloupotrebili tragedije u Ribnikaru i Mladenovcu i organizovali proteste protiv nasilja u Gornjem Milanovcu upravo putem nasilja su pokušali da prekroje izbornu volju Milanovčana. O njihovim dosijeima i sve što su do sada radili u svojoj „karijeri“ ćemo obavestiti sugrađane na skupštinskim zasedanjima.

Pozivamo nadležne organe da procesuiraju krivične prijave u što kraćem roku i zakonski osude neovlašćeno snimanje zaposlenih i fizičko i verbalno maltretiranje.

Obaveštavamo naše sugrađane da je Srpska napredna stranka ozbiljna organizacija sa kol centarom koji broji više od 50 aktivista. Svi aktivisti u kol centru su ujedno i članovi Srpske napredne stranke i pozivali su isključivo članove i simpatizere koji su dali svoje brojeve telefona. Smešna je i pomisao da tri zaposlena u Centru za socijalni rad predstavljaju kol centar Srpske napredne stranke.

Senzacionalizam u kojem su „ Uzinat“ pokušali da Centar za socijani rad pretvore i prezentuju kao kol centar im nije prošao a to su im i sugrađani na izborima potvrdili. Građani su na izborima ocenili i bivšeg direktora Centra za socijalni rad Aleksandra Jevtovića čijim nemarom, neogovornošću i lenjošću prvi i jedini put su vraćeni novci za izgradnju novog objekta Cenra za socijalni rad u budžet Republike Srbije nakon čega je smenjen. O ostalim propustima i greškama koje je imao na svim funkcijama koje je obavljao ispred Srpske napredne stranke ćemo u narednom periodu na skupštinskim zasedanjima.

Ovim putem se zahvaljujemo svim sugrađanima koji su i ovoga puta dali bezrezervnu podršku politici Aleksandra Vučića i listi Gornji Milanovac – sutra na čelu sa Dejanom Kovačevićem. Vrednim, marljivim i savesnim radom nastavićemo da opravdamo vaše poverenje i učinimo našu opštinu najboljim mestom za život svih naših sugrađana, “ stoji u saopštenju koje potpisuje Informativna služba OO Srpske napredne stranke Gornji Milanovac.

INFORMATIVNA SLUŽBA OPŠTINSKOG ODBORA SRPSKE NAPREDNE STRANKE GORNjI MILANOVAC

Violeta

Prethodni članak

Srbiju godišnje napusti oko 600 doktora: „Čiji će lekari da nas leče“

Sledeći članak

ETŠ „Knjaz Miloš“ – Dan škole