• 19 aprila, 2021

Smena sunca i oblaka, ponegde kratkotrajni pljusak kiše i snega

foto: gminfo.rs

Posle aprilske vejavice stiže sunce. Jutro će biti vedro, ali su tokom dana mogući kratkotrajna kiša ili pljusak snega. Jutarnja temperatura od -3 do 1 stepen, najviša od 8 do 12 stepeni.

Ujutro pretežno vedro i hladno, u kontinentalnom delu slab mraz. U toku dana promenljivo oblačno i sveže, sredinom dana i posle podne ponegde kratkotrajna kiša ili sneg.

Duvaće slab i umeren vetar, u Vojvodini i istočnoj Srbiji povremeno jak, severozapadni. Najniža temperatura od -3 do 1 najviša od 8 do 12 stepeni.

U petak jutro hladno sa slabim mrazem. U toku dana sunčano i malo toplije. Vetar slab, promenljiv, u Vojvodini povremeno umeren, jugoistočni. Najniža temperatura od -4 do 2, najviša od 12 do 16 stepeni.

Za subotu se predviđa, takođe, hladno jutro, a ponegde slab prizemni mraz. U toku dana sunčano i toplo. Vetar slab do umeren, jugoistočni. Najniža temperatura od -3 do 6, najviša od 17 do 20 stepeni.

U nedelju jutro hladno, ponegde slab prizemni mraz. U toku dana sunčano i toplo. Vetar slab do umeren, jugoistočni i istočni. Najniža temperatura od 0 do 8, najviša od 18 do 21 stepen.

rts.rs

Violeta

Prethodni članak

AMSS: Prohodnost puteva u Srbiji dobra

Sledeći članak

Prolećna akcija odnošenja kabastog otpada – 8. april