• 19.07.2024.

SNS GM: Reakcija na govor Kristine Milošević tokom 22. protesta „Milanovac protiv nasilja“

foto: OO SNS GM, arhiva 2023.

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST, OO SNS G. Milanovac:

Kristina Milošević po ko zna koji put pokušava da lažima obmane narod i da servira politiku koja se oslanja baš na nasilju zavijena u formi Srbija protiv nasilja. Narod prepoznaje ko je ogromnu ljudsku tragediju na najljigaviji način zloupotrebio u političke svrhe. Još jedna od Đilasovih piuna koja propoveda moralnu politiku a sama je stranački zaposlena mimo konkursa u Opštu bolnicu Gornji Milanovac.

Ona koja se bori protiv korupcije je ona ista koja je svom suprugu kada je bila član opštinskog Veća dodeljivala budžetska sredstva na ime jednokratne socijalne pomoći. Takođe je pod velom borbe protiv narkomanije dodelila budžetska sredstva udruženju iz Beograda mimo zakona. Ovi časni ljudi koji se bore protiv nasilja tako što upadaju sa testerama u prostorije RTS-a i prete vešanjima, nabijanjem na kolac, bacanjem u reku, opet nam drže predavanja o moralu u politici i prljavoj kampanji. Preletanje iz G17+ u stranku Rusa, onda u Mlade Milanovca, onda u Moramo zajedno a sada u Đilasovu stranku (zaboravili smo Zelenovića) govori o visokom političkom dostojanstvu i čvrstoj politici da se domogne poslaničkog mesta po svaku cenu.

Narod će i ovoga puta 17. decembra oceniti rezultate koji su više nego vidljivi i podržati politiku Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke koji se bore za stvarni napredak Srbije i svih njenih građana. Ne smemo dozvoliti da oni koji se zalažu za uništavanje, razaranje i pljačkanje Srbije ponovo dođu u situaciju da se bilo gde pitaju. Srbija ne sme da stane!*

INFORMATIVNA SLUŽBA OO SNS G. MILANOVAC

(*Ovaj tekst je objavljen u vreme predizbornih aktivnosti za izbore 17. 12. 2023. godine. Stavovi u ovakvim sadržajima nisu nužno stavovi redakcije GMInfo, već pripadaju potpisanim političkim akterima.)

povezan tekst:

Milošević: Srbija mora da se promeni, doneti čast u politiku

 

Milos

Prethodni članak

Počinje prijava za studentske kartice: Šta studenti zaista dobijaju?

Sledeći članak

Muzej: Globalna premijera animiranog filma „THE WAR TO END ALL WARS – THE MOVIE“