• 13 avgusta, 2020

Šta se krije iza zagonetke Sreća te prati, u Proleter svrati?

Trgovinski lanac Metalac Proleter spremio je za svoje potrošače posebna iznenađenja od 1. do 31. avgusta, po prvi put organizuje nagradnu igru, saznajemo od generalne direktorke Jelene Luković.

Nagradnu igru „Sreća te prati u Proleter svrati“ organizujemo kao znak zahvalnosti svim našim kupcima za godine vernosti. Ukoliko bude zainteresovanosti i odziva od strane naših kupaca potrudićemo se da u narednom periodu ovakve aktivnosti organizujemo češće uz prigodne nagrade – rekla je Jelena Luković.

Nagradna igra važi u svim maloprodajnim objektima Metalac Proletera u opštini Gornji Milanovac, Čačak i Ljig, a sve informacije u vezi sa nagradnom igrom mogu se naći na sajtu www.mojproleter.rs, na društvenim mrežama, kao i u  maloprodajnim objektima, odnosno kod vašeg prodavca u Metalac Proleteru. 

Jelena Luković, foto: metalac.com

– Uslov za učestvovanje u nagradnoj igri je iznos fiskalnog računa od minimum 1000 dinara i kupovina jednog od 33 uslovna artikla koji su vidno obeleženi u  svim našim objektima. Naime, ukoliko vam račun iznosi 1000 ili više dinara i na fiskalnom računu imate makar jedan od označena 33 artikla, stičete pravo učešća u nagradnoj igri. U tom slučaju uz fiskalni račun dobijate nefiskalni isečak sa kodom i instrukcijama za slanje – kaže Luković.

Ona napominje da je veoma bitno da se svi fiskalni računi sa nefiskalnim isečcima čuvaju do kraja nagradne igre, jer je neophodno da se dostave na uvid prilikom preuzimanja nagrada.

– Isti fiskalni račun može biti dobitnik dnevne, nedeljne i glavne nagrade, odnosno dobitnik dnevne nagrade može biti i dobitnik nedeljne, kao i glavne nagrade. Pravo učešća u nagradnoj igri imaju sva punoletna lica sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije, izuzev zaposlenih  u Metalac Proleteru i članova njihovih najužih porodica, ukoliko sa njima žive na istoj adresi – ističe Jelana Luković

Slanjem većeg broja kodova šansa za dobijanje nagrada postaje sve veća.

– Softver na osnovu definisanog algoritma automatski izvlači slučajnog dobitnika. Informacije o dobitnicima biće objavljivane svakoga radnog dana na našem sajtu, na društvenim mrežama kao i vašem portalu GMinfo – kaže direktorka Jelena Luković.

Fond nagrada

– Svakoga dana deliće se po pet nagrada (vrednosni vaučer za kupovinu u Proleteru na iznos od 1000 dinara)

– Svake nedelje deli se po pet nedeljnih nagrada (paket kućne hemije u iznosu od 5 000 dinara)

 Glavne nagrade:

  • 100 000 dinara za kupovinu robe u Metalac Proleteru
  • Set posudja MAXIMUS
  • LCD Televizor 32“

Sve informacije o pravilima nagradne igre nalaze se na sajtu www.mojproleter.rs

gminfo.rs

Violeta

Prethodni članak

Bez struje…

Sledeći članak

SOKOJ: Ugostitelji dobili olakšice, ugroženi i autori muzike