• 4 decembra, 2020

SWMF – Najslađi pokloni za najslađe učesnike od kompanije Swisslion Takovo

foto: gminfo,rs

Na 11. Srpskom festivalu svetske muzike, nastupili su naši najmlađi sugrađani, mališani iz Predškolske ustanove „Sunce“. Na Trgu kneza Mihaila četvrtog dana festivala (22. april) održan je maskenbal, a pored njih nastupili su: Minja Subota, Leontina i Tijana Dapčević.

Manifestacijom „Put oko sveta kroz dvogled“, sa predškolcima „PU Sunce“ proputovali smo svetom!

Tim povodom, direktor festivala Slobodan Božović posetio je mališane PU „Sunce“ zahvalio im se na njihovom učešću kao i uloženom trudu što su svojim nastupom i originalniim kostimima ulepšali festival.

– Četvrtog dana festivala na maskenbalu je učestvovalo oko stotinak predškolaca, budućih đaka prvaka iz PU „Sunce“. Zahvaljujemo se našim najmlađim sugrađanima koji su učestvovali na festivalskom maskenbalu, svim vaspitačicama i vaspitačima kao i direktorki PU „Sunce“. Veliku zahvalnost upućujemo i glavnoj menadžerki proizvodnje keksa i vafla, kompanije Swisslion Takovo, Oliveri Gaković. Ova kompanija danas je obradovala najmladje slatkišima iz svog bogatog asortimana. Svi oni su ulepšali festival, sa njima su snovi dobili krila. Zajedno rastemo sa festivalom – poručio je Slobodan Božović, direktor Srpskog festivala svetske muzike.

Maja Milović, zamenica direktora PU „Sunce“ ističe da je saradnja sa Srpskim festivalom svetske muzike na veoma zavidnom nivou i da će sa velikim zadovoljstvom nastaviti saradnju.

 Ukoliko budu imali nekih novih ideja rado ćemo se odazvati, jer PU „Sunce“ je spremna na sve što je inovativno, na sve što je u skladu sa potrebama dece, njihovih roditelja i sugrađana. Mi smo uvek tu da sa zadovoljstvom budemo na usluzi, a naša deca će učestvovati jer je to svrha postojanja PU Sunce. Što se tiče organizatora Srpskog festivala svetske muzike uvek su tu da nam na vreme kažu šta je to što se od nas očekuje na festivalu, veoma lako se dogovorimo, i zato hvala im na tome. Ove godine smo iskoristili prisustvo dece sa teritorije grada i popodnevnih predškolaca, pa smo decu koja su do sada manje učestvovala stavili u prvi plan. Moram da istaknem da je u svemu ovome Gorica Tepšić dala svoj veliki doprinos. Što se tiče kompanije Swisslion Takovo i sa njima imamo divnu saradnju, donatorstvo koje oni daju je i za druge dane, kao i u toku Dečje nedelje. Često su tu da nam izadju u susret kada tražimo neka dontarska sredstva, ne u vidu novca, već u vidu nekih donacija. Ovim putem im se zahvaljujem u ime dece, njihovih roditelja i vaspitača PU Sunce. Još jednom jedno veliko hvala Srpskom festivalu svetske muzike i kompaniji Swisslion Takovo – istakla je Maja Milović.

 

 

gminfo.rs

Violeta

Prethodni članak

Za kraj XI SWMF igramo u rege ritmu

Sledeći članak

Čitalac reporter – Parola „snađi se“