• 25 septembra, 2020

Težak poraz Metalac Kolorada

foto: fkmetalac.rs

FK Metalac Kolorada – KMF Oplenac 2:10 (0:6)

Igrači futsal kluba Metalac Kolorado poraženi su u drugom kolu Futsal kupa Zapadne Srbije od ekipe Oplenca iz Topole rezultatom 2:10.

Odmah nakon meča šef stručnog štaba Metalac Kolorada Ivan Vuksanović je rekao da je krivac za ovaj poraz isključivo on i da je iz najbolje namere želeo da razigra igrače koji do sada nisu imali veliku ulogu.

Za neke poraze ne postoje opravdanja i mora postojati krivac. Danas sam taj krivac isključivo ja. Imali smo za protivnika nezgodnu ekipu i na terenu je morala biti naša najbolja postava. Mi nismo toliko dobri da bi mogli igrati Kup bez 7-8 prvotimaca. Iz moje najbolje namere da razigram igrače koji nisu imali veliku ulogu u dosadašnjem prvenstvu, desio se ubedljiv poraz koji ne priliči karakteru ovog kluba. Naši navijači, uprava kluba, sponzori, zaslužuju jedno veliko izvinjenje od svih nas. U subotu nas očekuje utakmica sezone i daćemo sve od sebe za pobedu. Sopot je utakmica sezone – kazao je Vuksanović.

Strelci: Jeremić 28′, Urošević 38′ (k.u.) (Metalac Kolorado), Doderović 4′, 8′, 9′, 10′, 24′ (k.u.), 31′, Marjanović 16′, Simić 18′ i 33′, Brkić 39′ (Oplenac)

FK Metalac Kolorado: Petrović (g), Đorđević, Jeremić, Rosić, Ratković, Kukolj, Bajić, Urošević, Arsenijević
KMF Oplenac: Jakovljević (g), Marjanović, Doderović, Milovanović, Simić, Brkić

Violeta

Prethodni članak

Plan postavljanja kontejnera za 9. oktobar

Sledeći članak

Izložba: Was ist kunst – was ist keine kunst