• novembar 15, 2019

Tri zlata i bronza na „Beogradskom pobedniku“ za karate klub „Milanovac“

foto: KK Milanovac

Jedan od tri trofeja Srbije „Beogradski pobednik“ održan je u subotu, u sportskom centru „Banjica“. Na takmičenju je učestvovalo oko 1200 takmičara iz 119 klubova iz 10 zamalja. U veoma jakoj konkurenciji nastupilo je i četiri takmičara karate kluba „Milanovac“, koji su ostvarili izuzetan uspeh osvojivši ukupno četiri medalje i to čak tri zlatne i jednu bronzanu.

foto: KK Milanovac

U apsolutnoj kategoriji poletaraca 2011. godište i mlađi aktuelni prvak Balkana, Petar Petrović, bio je na visini zadatka i sa četiri pobede osvojio je zlatnu medalju i podigao pehar „Beogradskog pobednika“.

Osvajači balkanske bronze i aktuelni prvaci države, kata tim poletaraca u sastavu Ružica Petrović, Petar Petrović i Nemanja Milinković, potvrdili su svoju dominaciju i ubedljivim pobedama takođe su došli do zlatne medalje i pobedničkog pehara.

U kategoriji poletake 2011. godište i mlađe, E klasa, Sunčica Milinković je redom pobeđivala takmičarku iz Bosne i Hercegovine, zatim Bugarske, da bi u polufinalnom i finalnom meču odličnim pobedama nad domaćim takmičarkama uspela da osvoji najsjajniju medalju.

foto: KK Milanovac

U apsolutnoj kategoriji poletarki 2011. godište i mlađe, u žestokoj konkurenciji protiv godinu dana starijih protivnica, Ružica Petrović je uspela da stigne do polufinala. Žreb je bio takav da se upravo u tom meču sastanu dve najbolje takmičarke u toj kategoriji, pa je ovog puta Ružica, protiv dobro poznate protivnice sa kojom ima pozitivan skor, ipak ostala bez pobede i tako osvojila i te kako vrednu bronzanu medalju.

Ovo je bila odlična prilika da se proveri forma pred predstojeći Kup države koji će se održati narednog vikenda u Smederevu, a za koji su karatisti „Milanovca“ uspeli da ostvare plasman u čak 17 kategorija.

 

gminfo.rs

Violeta

Prethodni članak

Bjelogrlić: Ne dirajte mi porodicu

Sledeći članak

Pogledajte koliko će povećanje plata dobiti ministri i premijerka