• mart 31, 2020

„Trofej Gornjeg Milanovca 2019“ 2. dan turnira

Drugog dana turnira „Trofej Gornjeg Milanovca 2019“ odigrane su po tri utakmice u juniorskoj i seniorskoj konkurenciji i postignuto je 60 golova.

Prvi duel odigran je u juniorskoj konkurenciji, a sastale su se ekipe „Čarapana“ i „Young Boys“, koje se nadmeću u grupi B. Apsolutna dominacija ekipe „Young Boys“ rezultirala je izuzetno ubedljivom pobedom od 1:14 (poluvreme 1:8).

Drugi meč juniora odigran je, takođe, u okviru grupe B. Snage su odmerile ekipe „Cobra RIV“ i „Gremio“. „Gosti“ su od početka susreta nametnuli svoj ritam igre i na kraju došli do zaslužene pobede rezultatom 1:5 (poluvreme 1:3).

Poslednji meč jučerašnjeg programa u juniorskoj konkurenciji odigran je u okviru grupe A. Sastale su se ekipe „Foka“ i „Rotopak“. Iako se nakon prvog poluvremena činilo da će „Foka“ lako rešiti susret u svoju korist (5:2), meč je završen podelom bodova. „Rotopak“ je zaigrao znatno bolje u nastavku susreta pa je konačan rezultat od 7:7 možda i najrealniji.

Prvi duel u seniorskoj konkurenciji odigran je između ekipa FK „Omladinac“ i FK „Šilopaj“, koje se takmiče u grupi C. „Gosti“ su prikazali bolju igru u ovom meču i na kraju zasluženo slavili rezultatom 3:5.

U pretposlednjoj utakmici jučerašnjeg programa sastale su se ekipe koje se takmiče u grupi B – FK „Metalac“ i FK „Šumadija“. FK „Metalac“ je opravdao ulogu favorita u ovom duelu i zasluženo slavio rezultatom 5:1 (poluvreme 2:0).

Poslednji meč drugog dana turnira odigran je u okviru grupe C za seniore. Snage su odmerile FK „Lunjevica“ i FK „Jablanica“. „Domaćin“ je bio bolji protivnik u ovom derbiju i slavio rezultatom 7:4.

foto: sportskahalabreza.com

 

Violeta

Prethodni članak

Prvi let sa “Morave” 17. decembra, koliko će koštati karta do Beča

Sledeći članak

Komentar – Šta?