• 20.06.2024.

VEČERAS: Stand up predstava „Život“ – Neša Bridžis

Nenad Danilović, poznatiji pod pseudonimom Neša Bridžis jedan od poznatijih i popularnijih srpskih komičara, i utemeljivača srpske Stand up scene u sredu, 8. februara 2023. godine od 20 sati u velikoj sali Kulturnog centra Gornji Milanovac. izvešće će predstavu “Život”.

Reč je o mini autobiografiji, pomalo iskarikiranoj. Predstava govori o običnim ljudima, njihovim karakterima i osobinama.  Neša će se iz svog ugla predstaviti publici, upoređivati prošlo i sadašnje vreme, i vremena koja nam dolaze, konstantno menjajući odraze svih ljudi koje već poznajete, a u životu ih niste sreli.

Nenad Danilović je rođen u Beogradu, 1980. godine. Komedijom se bavi, kako sam kaže, još od malih nogu, a profesionalni angažman je započeo 2010. godine. Proslavio se pesmom “Ej, Riki Martine”. Danas, iako ga nikada nije zapisao, ima preko 8 sati teksta sa kojim neizmenično nastupa, u 7 predstava (”Život”, ”Playlista”, ”Film”, ”Muško-Ženski odnosi”, “f40.01”, “Priča u nedogled”,” The Best of”). Majstor je imitacija i odličan improvizator. U dosadašnjoj karijeri održao je preko 2000 profesionalnih nastupa.

Sa svojim predstavama je obišao Srbiju i Evropu, a pored straha od letenja, publika je imala priliku da ga vidi i u Australiji. Ljubitelji stand up komedije iz regiona jako dobro znaju Nešu Bridžisa. Bio je gost na velikom broju festivala u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni, Makedoniji, Crnoj Gori… Pored prestižnih festivala bio je učesnik 3. sezone šou programa “Tvoje lice zvuči poznato” i osvojio treće mesto.

Za njegove večeri uvek se traži karta više.

Informacije i rezervacije: 032/711.119

gminfo.rs

Violeta

Prethodni članak

TC Metalac Malac krenuo sa Školicom sporta – saradnja Opštine i FK Metalac na uvećanju sportskih kapaciteta grada

Sledeći članak

AMSS: Mogućnost pojave poledice, najopasnija mesta za vožnju mostovi i nadvožnjaci