• 5 avgusta, 2021

Završena Proleterova nagradna igra

foto: Metalac Proleter

Uručene glavne nagrade – sve tri u milanovačkoj opštini

Set vaučera za opremanje doma u Metalac Marketu, u vrednosti od 200.000 dinara, otišao u ruke srećnoj dobitnici u Koštunićima, vaučer za putovanje u vrednosti od 75.000 dinara srećnoj dobitnici u Vraćevšnici, a Gorenje frižider pun hrane uručen je srećnoj dobitnici u Nevadama

Nagradna igra „75 nagrada za 75 godina“, koju je Metalac Proleter organizovao od 1. juna, završena je 15. jula, a tri glavne nagrade – set vaučera od 200.000 dinara za opremanje doma u prodavnicama Metalac Market, vaučer za turističko putovanje u vrednosti od 75.000 di nara i Gorenje frižider pun hrane – dobitnicima su u ponedeljak uručili članovi komisije Ivan Čutović i Marija Mićović.

Prva glavna nagrada (set vaučera od 200.000 za opremanje doma u Metalac Marketu) otišla je u ruke Katarine Živanić iz Teočina, koja je profesionalni vojnik i stanuje u Gornjem Milanovcu. Kodovi koje je poslala su sa svega četiri računa iz prodavnice u Koštunićima.

– Poslala sam četiri računa i iskreno, nisam očekivala nagradu. Onako sam poslala i eto, glavna nagrada – kaže Katarina uz osmeh i dodaje da je ovo prva nagradna igra u kojoj je učestvovala: – Nikad do sada nisam igrala nijednu igru na sreću i eto, baš ova me je usrećila. Nismo još odlučili, moja porodica i ja, šta ćemo tačno kupiti, ali svakako planiramo da opremimo dom.

foto: Metalac Proleter

Srećna dobitnica druge glavne nagrade (vaučer za turističko putovanje u vrednosti od 75.000 dinara) je Ljiljana Tomić iz Lipovca, koja radi i stanuje u G. Milanovcu.

– Poslala sam pet kodova, dva sa računa iz prodavnice u Vraćevšnici i tri iz Milanovca i uopšte nisam očekivala nagradu, bila sam veoma iznenađena kad su me pozvali. Nagrada je odlična, iskoristiću je za neko letovanje, ili ću iz delova iskoristiti za putovanja po Srbiji. Svakako ću se dogovoriti sa bratom, jer je i on na neki način zaslužan. Račun je zapravo njegov, ali pošto on nije hteo da pošalje, poslala sam ja – kaže ona i dodaje da je učestvovala i u prethodnoj Proleterovoj nagradnoj igri.

Treća nagrada (Gorenje frižider pun hrane) otputovala je u Nevade, u dom Jasmine Cvetković.

foto: Metalac Proleter

– Poslala sam sa svog telefona oko 15-20 kodova, sa si novog pet-šest i još nekoliko sa unukovog telefona. Učestvovala sam i u prethodnoj nagradnoj igri, ali sam sada poslala više kodova. Do sada nikad ništa nisam dobila, u bilo kojoj nagradnoj igri, tako da sam se baš obradovala. Dobiti bilo šta je divno i ja sam veoma zahvalna – kaže ona i dodaje da svakodnevno pazari u prodavnici koja joj je donela sreću: – Ovde stalno kupujem i više mi od nagrade znači ova prodavnica, jer tu blizu živim. Preporodila je ovaj kraj, sada sve ovde kupujem, sve je kvalitetno, sveže, cene pristupačne, sve je na jednom mestu, a trgovci su divni.

Poslato 25.309 kodova, dodeljene 94 nagrade

Podsećamo, tokom trajanja nagradne igre za svaku kupovinu od minimum 1.000 dinara u bilo kojoj od Proleterovih prodavnica i neki od uslovnih proizvoda, uz račun se dobijao nefiskalni isečak sa kodom koji se potom slao na 3338, što je bilo dovoljno da se učestvuje u izvlačenju nedeljnih i glavnih nagrada. Takođe, 28. juna, na 75. rođendan Proletera, na svakih 75 minuta dodeljivao se po jedan Gorenje toster, za sve učesnike nagradne igre koji su tog dana poslali kod.

Kako saznajemo u kompaniji, ukupno je poslato 25.309 SMS poruka, odnosno kodova, a u nagradnoj igri učestvovalo je više od 8.000 kupaca. Najviše poslatih kodova je iz kupovina u prodavnicama Hadži Ruvimova 10 (Ljig), Miloša Velikog 12 i Kneza Aleksandra 104 (Gornji Milanovac).

Dodeljeno je ukupno 94 nagrada – tri glavne nagrade, 72 nedeljne nagrade (vaučeri od 5.000 dinara za kupovinu u Metalac Proleteru), od toga 53 dobitnicima iz Gornjeg Milanovca, 15 iz Ljiga i četiri iz Čačka i na 75. rođendan Metalac Proletera, 28. juna, kada se na svakih 75 minuta izvlačio po jedan dobitnik instant nagrade, Gorenje tostera, podeljeno je ukupno 19 nagrada.

T. Raković

Pratite portal GMinfo.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Violeta

Prethodni članak

Stiži nam paklene vrućine

Sledeći članak

Prvo pojačanje: Prvak Crne Gore potpisao za OK Metalac Takovo