• 24 septembra, 2020

Bioskopski repertoar 7. – 13. oktobar

Film: DORA I IZGUBLJENI ZLATNI GRAD 7. oktobar 2019. u 18:00 sati

Provodeći većinu života u istraživanju džungle sa svojim roditeljima, ništa nije moglo da pripremi Doru (Izabela Moner) za njenu najopasniju avanturu ikada – srednju školu.
Naviknuta na izazove, Dora ubrzo predvodi Butsa (svog najboljeg druga, majmuna), Dijega (Džef Valberg), misterioznog stanovnika džungle (Euhenija Derbeza) i grupu tinejdžera, u živopisnu pustolovinu spašavanja njenih roditelja (Eva Longorija, Majkl Penja) tokom koje mora da reši neverovatnu misteriju o izgubljenom zlatnom gradu.

Žanr: avantura, porodični
Glumci: Isabela Moner, Eugenio Derbez, Michael Peña, Eva Longoria, Danny Trejo, Benicio del Toro
Režiser: James Bobin

Film: UKLETO 7. oktobar 2019. u 20:00 sati

Za vreme Noći veštica, grupa tinejdžera zadesiće se u ukletoj kući za zabavu, koja obećava da će probuditi sve njihove najmračnije strahove. Ta noć će postati smrtonosna, kad shvate da su neke od njihovih noćnih mora realnost.

Žanr: horor
Glumci: Katie Stevens, Will Brittain, Lauryn Alisa McClain, Andrew Caldwell, Shazi Raja
Režiser: Scott Beck, Bryan Woods

Specijalna projekcija domaćeg filma VOJNA AKADEMIJA 5

8. oktobar 2019. u 18:00 i u 20:30 sati, 9. i 10. oktobar 2019. u 17:30 i u 20:00 sati , 12. i 13. oktobar 2019. u 15:30 i u 20:00 sati

Specijalne projekcije domaćeg filma ,,Vojna akademija 5” na kojoj će se publici pokloniti i neki od glavnih aktera ovog ostvarenja, zakazane su za utorak, 8. oktobar 2019. od 18 i od 20.30 časova u Velikoj sali Kulturnog centra.
Peti nastavak „Vojne akademije“ donosi avanture poznatih junaka, a u priču uvodi i neke nove likove… Naši omiljeni junaci ovoga puta prolaze kroz nove životne izazove, od poslovnih, poput kapetana Danijela Stošića koji pokušava da se vrati staroj ljubavi – letenju, borbe za opstanak veze Roksande i Vasiljevića, ali i borbe za potomstvo Saše i Klisure. Pratimo i avanture mladih potporučnika koji se trude da prežive u divljini, na obuci za specijalnu jedinicu, kada na test izdržljivosti dolaze njihova prijateljstva i ljubavne veze.

12. i 13. oktobar 2019. u 18:00 sati Animirani film: JETI – SNEŽNI ČOVEK (2d, sinhronizovan)

DreamWorks Animation i Pearl Studio’s predstavljaju nam animirani film JETI – SNEŽNI ČOVEK i vode nas u epsku avanturu dugu više od 3000 kilometara, od ulica kineskog grada do snežnih pejzaža Himalaja, koji svojom lepotom oduzimaju dah.

Kada tinejdžerka Ji slučajno sretne mladog Jetija na krovu zgrade u kojoj živi, ona i njeni nestašni drugari Jin i Peng, daju mu ime Everest i upuštaju se u epsku avanturu kako bi magično stvorenje ponovo ujedinili sa njegovom porodicom, na najvišoj tački na Zemlji. Ali, ova družina moraće uvek da bude korak ispred Berniša, starog bogataša koji želi da zarobi Jetija i zoologa dr Zare, kako bi pomogli Jetiju da se vrati kući.

Žanr: animirani, avantura, porodični
Režiser: Tim Johnson, Todd Wilderman

Violeta

Prethodni članak

Glumačka ekipa „Vojne akademije 5“ na premijeri u Milanovcu

Sledeći članak

“Profesionalac” otvara pozorišnu sezonu Milanovačkog pozorišta