• 4 decembra, 2020

Bioskopski repertoar 7. i 8. novembar

Animirani film: PORODICA ADAMS

Spremite se da pucketate prstima!
Porodica Adams se vraća u bioskope u prvoj animiranoj komediji o najšašavijoj porodici. Možda ste mislili da je vaša porodica čudna, ali neobična, bizarna i potpuno originalna porodica Adams će vas naterati da ponovo razmislite.

SINHRONIZACIJA: Srđan Timarov, Dušica Novaković, Katarina Gojković, Đurđina Radić, Tamara Aleksić, Marko Vukomanović, Marko Marković, Dobrila Ilić, Dragan Vujić Vujke, Jadranka Selec, Milena Moravčević, Dušan Kaličanin, Milan Tubić, Anja Orelj, Nikola Nemešević, Miroljub Turajlija, Stefan Živanović, Bojan Hlišć
Žanr: animirani, porodični, komedija
Glumci: Chloë Grace Moretz, Charlize Theron, Aimee Garcia
Režiser: Greg Tiernan, Conrad Vernon

7. i 8. novembar 2019. u 18:00 sati (3d, sinhronizovano) Dom kulture
Cena ulaznice 2D: 250 dinara ; 3D: 300 dinara

Film: TERMINATOR – MRAČNA SUDBINA

„I’ll be back“ ! – Čuvena replika koju izgovara jedan od najomiljenijih robota kog tumači Arnold Švarceneger u filmu „Terminator“ iz 1984. godine ispunila je očekivanja ljubitelja franšize.
Više od dve decenije su prošle od kako je Sara Konor sprečila Sudnji dan, promenila budućnost, i ponovo napisala sudbinu ljudske rase. Deni Ramos (Natalija Rejes) živi jednostavan život sa ocem i bratom (Dijego Boneta) u Meksiko Sitiju kada se kroz vreme vrati napredni i smrtonosni Terminator Rev-9 (Gabrijel Luna) sa namerom da je ulovi i ubije. Denin život zavisi od udruživanja sa dve ratnice: Grejs (Mekenzi Dejvis) i unapređenog vojnika iz budućnosti Sare Konor (Linda Hemilton). Kako Rev-9 nemilosrdno uništava sve i svakog na svom putu kako bi došao do Deni, njih tri odlaze kod T-800 (Arnold Švarceneger), čoveka iz Sarine prošlosti, koji je njihova poslednja nada.

Žanr: akcija, naučna-fantastika
Glumci: Linda Hamilton, Arnold Schwarzenegger, Mackenzie Davis, Natalia Reyes, Gabriel Luna
Režiser: Tim Miller

7. i 8. novembar 2019. u 20:00 sati, Dom kulture
Cena ulaznice: 250 dinara

Violeta

Prethodni članak

Rusofobija kod Srba 1878 – 2017

Sledeći članak

Ekskluzivno: Pavković za GMinfo, IV deo