• 3 avgusta, 2020

Bioskopski repertoar od 6. do 21. februara

BIOSKOPSKI REPERTOAR FEBRUAR 2020. godine

  1. i 7. februar 2020. /18:00 sati

Cena ulaznice: 300 dinara

Animirani film: FRKA RAZMAŽENO DERIŠTE (3D – sinhronizovan na srpski)
Otkako je bio štene, Frka živi lagodnim životom. Živi u velikoj vili, jede sočne odreske, spava na najfinijoj posteljini i živi životom o kakvom pas može samo da sanja. Kada ostane bez vlasnika, Frka se nađe sam na ulici, daleko od svoje kuće. Frkina naviknutost na privilegovani život čini ga klasičnim primerom ribe na suvom u ovom zastrašujućem svetu.

Žanr: animirani, komedija, porodični
Režiser: Kevin Johnson

 

  1. februar 2020. /20:00 sati

Cena ulaznice: 300 dinara

Film: OKRETAJ ZAVRTNJA
Kada mlada dadilja dobije ponudu da brine o dvoje dece koja su ostala siročad nakon smrti roditelja, naizgled sasvim jednostavan posao počinje da otkriva mračne tajne.
Nova dadilja Kejt dolazi na seosko imanje u Mejnu kako bi brinula o dvoje dece, Flori i Majlsu, koji su nedavno ostali siročad. Ubrzo uviđa da je ponašanje dece neobično, kao i to da se u kući događaju čudne stvari. Kejt odlazi u zabranjeni deo kuće gde budi mračne sile koje opsedaju decu.

Žanr: horor, drama
Glumci: Mackenzie Davis, Finn Wolfhard, Brooklynn Prince, Joely Richardson
Režiser: Floria Sigismondi

 

  1. i 10. februar 2020. /20:00 sati

Cena ulaznice: 250 dinara

Film: ASIMETRIJA
Dečak i devojčica provode zajedno poslednje bezbrižne dane letnjeg raspusta, pre nego što ona s porodicom emigrira u inostranstvo. Mladić i devojka se sreću tako što osluškuju jedno drugo kroz tanke zidove jedne beogradske zgrade. Ubrzo posle toga, ulaze u strasnu ljubavnu vezu. Dok ona istražuje grad koji je napustila kao dete, on neobjašnjivo oseća da je poznaje od ranije. Žena i muškarac se rastaju posle 20 godina braka. Oboje pokušavaju da se snađu, ali im veza koju su izgradili i dalje ne dozvoljava da nastave sa svojim životima. Leto je vrelo, ulice Beograda su puste, priče ova tri para se prepliću. Kako radnja odmiče, izdvaja se šira slika samo jednog ljubavnog odnosa – jednog para u tri ključne faze njihovih života.

Žanr: drama
Glumci: Daria Lorenci Flatz, Uliks Fehmiu, Mira Janjetović, Mladen Sovilj, Lola Vitasović, Mateja Poljčić, Dubravka Kovjanić, Milica Stefanović, Tamara Krcunović, Ljubomir Bandović
Režiser: Maša Nešković

  1. februar 2020. /17:30 sati

Cena ulaznice: 250 dinara

Film: PARAZIT
Četvoročlana porodica Ki-tak veoma je složna iako živi u siromaštu. Nezaposlenost sva četiri člana polako vodi porodicu u ponor, ali pojavljuje se tračak nade kada najstarijeg sina Ki-vua prijatelj, student prestižnog fakulteta, preporuči za dobro plaćen posao u kući imućne porodice Park. Pristižući u porodicu IT stručnjaka na intervju, Ki-vu nailazi na prelepu mladu damu. Nakon njihovog prvog

Glume: Kang-ho Song, Sun-kyun Lee, Yeo-jeong Jo, Woo-sik Choi, Hye-jin Jang, So-dam Park sastanka neprekidan niz nesporazuma preprečiće se između ove dve porodice.

Režiser: Bong Joon-ho

 

  1. i 12. februar 2020. /18:00 sati

Cena ulaznice: 250 dinara

Film: ŽAO NAM JE ŠTO SMO VAS PROPUSTILI
Riki i njegova porodica vode tešku borbu s dugovima još od finansijskog sloma 2008. Priliku da ih se oslobode dobijaju kada se Riki zaposli kao dostavljač. Kao i posao junakove supruge, negovateljice, posao dostavljača je težak. Porodična veza je snažna sve do trenutka kada im se poslovni putevi raziđu, tada dolazi do sloma.
Žаnr: drama
Uloge:Kris Hitchen, Debbie Honeywood, Rhys Stone, Katie Proctor
Režiser:Ken Loach

  1. 12. i 13. februar 2020. /20:00 sati

Cena ulaznice: 250 dinara

Film: PTICE GRABLJIVICE (I FANTASTIČNA EMANCIPACIJA HARLI KVIN)
Pripremite se dame, jer stiže famozna, neponovljiva i potpuno nepredvidiva Harli Kvin. Ovaj put bez Džokera.
Radnja se odvija oko grupe heroina i negativki DC univerzuma, a glavna zvezda je Margo Robi kao famozna Harli Kvin, koju smo već imali prilike da gledamo i u filmu „Odred otpisanih“. Harli Kvin predvodi svoju jaku žensku ekipu koju čine: Džurni Smolet Bel, Meri Elizabet Vinsted, Rouzi Per i mlada debitantkinja Ela Džej Basko.

Žanr: akcija, avantura, krimi
Glumci: Margot Robbie, Mary Elizabeth Winstead, Jurnee Smollett-Bell, Ewan McGregor, Rosie Perez, Ali Wong
Režiser: Cathy Yan

  1. i 18. februar 2020. /17:30 sati

Cena ulaznice: 250 dinara

Film: EMA
“EMA”, omiljena komedija Džejn Ostin o potrazi za svojim savršenim parom i srećom do kraja života, stiže nam u novoj, predivnoj filmskoj adaptaciji.
Lepa, pametna i bogata, Ema Vudhaus, je kao nemirna matica za mali uspavani grad u kome živi. Ovo je blistava satira društva i odrastanja, u kojoj Ema mora proći kroz donošenje pogrešnih odluka u izboru udvarača, kako bi pronašla ljubav koja je oduvek bila tu.

Žanr: komedija, drama, romantični/ljubavni
Glumci: Anya Taylor-Joy, Johnny Flynn, Bill Nighy, Mia Goth, Miranda Hart
Režiser: Autumn de Wilde

 

18, 19. 20. i 21. februar 2020. /20:00 sati

Cena ulaznice: 250 dinara

Film: LED 2
Šta se tačno dešava u onom delu bajki nakon venčanja princa i princeze kada kažu „živeli su srećno do kraja života“?

Šta se tačno dešava u onom delu bajki nakon venčanja princa i princeze kada kažu „živeli su srećno do kraja života“? Nekoliko godina kasnije, glavni likovi ove ledene bajke – Nađa, prvakinja u umetnčkom klizanju, i vrhunski hokejaš Saša – žive kao srećna porodica odgajajući svoju ćerkicu. Sve deluje savršeno do nemilog događaja koji će zauvek promeniti njihove živote…

Žanr: drama, romantični/ljubavni
Glumci: Mariya Aronova, Yuliya Khlynina, Nadezhda Mikhalkova
Režiser: Zhora Kryzhovnikov

  1. 20. i 21. februar 2020. /18:00 sati

Cena ulaznice: 250 dinara

Film: SONIKOV FILM (sinhronizovan na srpski)
SONIKOV FILM je igrana, akciona avantura, komedija, inspirisana svetski poznatom i popularnom SEGA igricom, u kojoj je glavni junak svetloplavi jež.
Radnja filma prati Sonika koji pokušava da upravlja svojim životom na Zemlji i odnosom sa novim, najboljim prijateljem, čovekom Tomom (Džejms Marsden). Sonik i Tom će udružiti snage u pokušaju da spreče ozloglašenog doktora Robotnika (Džim Keri), koji želi da uhvati Sonika i iskoristi njegove nemerljive moći kako bi uspostavio dominaciju nad čitavim svetom. U filmu takođe glumi i Tika Sampter i Ben Švarc koji je Soniku pozajmio glas.

Žanr: akcija, avantura, porodični
Glumci: James Marsden, Jim Carrey, Neal McDonough, Tika Sumpter
Režiser: Jeff Fowler

Violeta

Prethodni članak

Deset medalja na dva turnira za karatiste Do Kana

Sledeći članak

“Mila” i “Gospođina majka je umrla” ponovo na sceni