• 07.12.2023.

Carević: Jedna od najboljim kampanja koju je ikada imala Socijalistička partija Srbije

Jovica Carević, foto: GMinfo

Jovica Carević nosilac liste koalicije “Ivica Dačić SPS – JS Dragan Marković Palma“ na lokalnim izborima glasao je danas u 12 sati, na biračkom mestu br. 39, u OŠ „Desanka Maksimović“, u Gornjem Milanovcu i istakao da očekuje dobar rezultat glasanja.

foto: GMinfo

Na današnji dan kada se Gornjomilanovčani izjašnjavaju na parlamentarnim i lokalnim izborima, ja koji sam na listi “Ivica Dačić SPS – JS Dragan Marković Palma“, očekujem da će SPS i svi njeni simpatizeri i članovi danas izaći na izbore i podržati našu listu. Pozivam sve sugrađane da izadju na izbore i da po savesti danas glasaju za one za koje smatraju da će najbolje voditi opštinu Gornji Milanovac – rekao je za naš portal Jovica Carević.

Na pitanje GMinfo portala da li će biti udruživanja tj. pravljenja koalicije Carević je odgovorio da će prvo sačekati rezultate izbora i u dogovoru sa vrhom partije doneće odluku.

Prvo ćemo sačekati rezultate izbora, a najverovatnije od rezultata će zavisiti i koalicije. Dakle, čim budemo saznali rezultate, mi ćemo sa najužim rukovodstvom i vrhom partije se dogovoriti oko budućih koalicija. Svako ko izlazi na izbore on želi da pobedi, a kako će narod glasati to ćemo videti. Mi očekujemo veliku podršku, uradili smo dobro sve u predizbornim aktivnostima i mislim da nam je ovo bila jedna od najboljim kampanja koju je ikada imala Socijalistička partija Srbije. Zato i očekujemo dobar rezultat – rekao je Carević.

V. Popović, gminfo.rs

Violeta

Prethodni članak

Kovačević: Svaki izbori su praznik demokratije

Sledeći članak

Mirković: Kako se građani opredele tako će im i biti