• 06.12.2023.

Kovačević: Svaki izbori su praznik demokratije

Dejan Kovačević, foto: GMinfo, arhiva

Dejan Kovačevič nosilac liste SNS na lokalnim izborima glasao je jutros u 8 sati na biračkom mestu br. 62 u OŠ „Desanka Maksimović“ u Gornjem Milanovcu i tom prilikom istakao da su svaki izbori praznik demokratije.

Svaki izbori su praznik demokratije. Danas očekujem veliku izlaznost u Gornjem Milaovcu. Očekujem da su građani prepoznali ideologiju Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke, kao i sve on što je rađeno u protekle četiri godine u Gornjem Milanovcu i da če velikom većinom građani podržati kako Aleksandra Vučića i republičku listu, tako i listu SNS u Gornjem Milanovcu – istakao je Kovačević.

Nosilac liste SNS u Gornjem Milanovcu je kazao da su listu podmladili kao i da su u predizbornoj kampanji sugrađanima predstavili tri strateška pravca razvoja naše opštine.

Mi smo već dosta toga promenili, mogli ste da vidite da smo listu podlmadili i da su skoro 60 odsto lica na listi mladi i obrazovani ljudi. U kampanji smo rekli koja su tri strateška pravca razvoja naše opštine. To su pre sve privreda, turizam i poljoprivreda i sve ono što smo obećali u prethoden četiri godine uradili smo i uradili smo više od toga, tako da ćemo se truditi sa ovom energijom i sa ovim naporom radimo i naredne četiri godine – kazao je Kovačević za naš portal.

V. Popović, gminfo.rs

Violeta

Prethodni članak

Izlaznost u GM do 18 sati (izvor OIK)

Sledeći članak

Carević: Jedna od najboljim kampanja koju je ikada imala Socijalistička partija Srbije