• oktobar 21, 2019

Derbi u nedelju

foto: fkmetalac.rs

U okviru 14. kola Prve lige Srbije fudbaleri Metalca dočekuju rivala sa kojim su tokom većeg dela prvenstva delili prvu poziciju na tabeli – ekipu Grafičara.

Metalac se pobedom u sredu nad ekipom Budućnosti osamostalio na čelu tabele sa osvojenih 25 bodova, Kabel je drugi sa 23, a Grafičar, uz utakmicu manje, trenutno zauzima treću poziciju, sa osvojena 22 boda. Pobeda u ovom meču značila bi mnogo fudbalerima Metalca, kako rezultatski, tako i na psihološkom planu.

Na meču protiv Grafičara u goste nam dolaze legende FK Metalac, veterani koji su za naš klub nastupali u periodu od 1995-2000. godine. Vetar u leđa igračima FK Metalac pružiće: Danko, Bonjek, Bokeš, Sarić, Radošević, Ico, Džimi, Savkec, Mirković i Mance.

Ulaznice za meč prodavaće se po ceni od 200 dinara za zapadnu tribinu, dok će istočna tribina stadiona biti zatvorena. Ulaz je besplatan za dame, školarce i roditelje u pratnji dece.

Meč 14. kola PLS između Metalca i Grafičara igra se na stadionu “Metalac” u nedelju 13. oktobra, sa početkom od 16 časova.

Violeta

Prethodni članak

Pakleno teška utakmica pred „Cirkuzantima“

Sledeći članak

Prva “Porodična šetnja” u Gornjem Milanovcu