• 21 septembra, 2020

Pakleno teška utakmica pred „Cirkuzantima“

foto: fkmetalac.rs

Nakon dva teška poraza, najpre protiv Banjice u prvenstvu, a potom protiv Oplenca u kupu, ekipu Metalac Kolorada očekuje nimalo lak zadatak u okviru 5. kola II Futsal lige Srbije. U “Brezu” dolazi KMF Sopot, ekipa protiv koje Metalac Kolorado nikada nije slavio.

Ivan Vuksanović šef stručnog štaba Metalac Kolorado, rekao je da im je ova pobeda važna, jer igraju protiv ekipe koju nikada do sada nisu pobedili.

– Čeka nas pakleno teška utakmica koja dolazi posle dva ubedljiva poraza. Čast protivniku, ali u Beogradu smo sami sebe pobedili. Sopot je ekipa koja je Banjicu u Beogradu pobedila rezultatom 5:8. “Na oko” ne izgledaju moćno, ali je to ekipa koju nikada u istoriji nismo pobedili. Povređen je već duže vreme Aleksandar Nikolić, pridružili su mu se Jovica Petrović, Arsenijević, Jeremić. U subotu nam je potrebna podrška i jedinstvo na terenu. Samo je rezultat bitan, kakva god pobeda, na bilo koji način ostvarena. Za ovu pobedu se mora krvariti – kazao je Vuksanović

Utakmica FK Metalac Kolorado – KMF Sopot igra se u subotu 12. oktobra u sportskoj hali “Breza” sa početkom od 19 časova.

 

Violeta

Prethodni članak

Tražim posao

Sledeći članak

Derbi u nedelju