• 27.09.2023.

Dve zlatne medalje za KK Do Kan 

foto: KK Do Kan

Tokom vikenda iu Mladenovcu je, u organizaciji Karate Federacije Srbije, održan finalni turnir Kupa Srbije za mlađe uzrasne kategorije. Plasman na ovo takmičenje izborilo je po četvoro najbolje plasiranih karatista sa regionalnih kvalifikacija koje su održane krajem septembra u sva četiri regiona KFS.

Tri  takmičara KK „Do Kan“, koji su izborili plasman na finalni turnir, ostvarili su sjajan uspeh osvajanjem dve zlatne medalje i jednog petog mesta.

Naime, u subotu su na turniru u disciplini kate briljirali poletarac Pavle Sretenović (2013.) i pionirka Đurđa Mirjanić (2010.) koji su nakon četiri kola ubedljivo pobedili u svojom kategorijama, postavši tako pobednici Kupa Srbije za 2021.godinu.

foto: KK Do Kan

U nedelju je na tatami, u kategoriji borbi za nade, izašao Ognjen Sretenović (2008.) koji je, nakon ubedljive pobede u prvom kolu, nažalost izgubio u četvrfinalnom meču i na kraju se našao u plasmanu od petog do osmog mesta.

Malobrojna ekipa ovog kluba opravdala je očekivanja i nastavila seriju odličnih rezultata koje članovi takmičarske ekipe KK Do Kan postižu na najvažnijim takmičenjima već više od decenije.

gminfo.rs

Violeta

Prethodni članak

Bioskopski repertoar KC GM od 7. do 15. oktobra

Sledeći članak

Premijera predstave KROZ TAMNIČKI PROZOR