• 27.01.2023.

DVERI GM: Skupštinska opozicija u Milanovcu upadljivo ćuti (VIDEO+)

Nebojša Stanković, DVERI GM, 2023.

Opštinska organizacija DVERI u Milanovcu, iznoseći presek svojih političkih aktivnosi u protekloj godini i najavljujući nove, najpre je svim sugrađanima poželela da – kao što su Božićne – tako i novogodišnje praznike provedu u miru, slozi, zdravlju i ljubavi sa svojim porodicama. Govorili su predsednik lokalne organizacije Nebojša Stanković i RIsto Bojović, zadužen za praćenje rada lokalnog parlamenta i izborne procese.

U svom izlaganju ističu da su se u 2022. maksimalno trudili da budu prava i konstruktivna opozicija. „Кoristili smo jedino što nam je bilo na raspolaganju, a to su mediji, dva lokalna slobodna i još poneki regionalni“, istakao je Nebojša Stanković, obrazloživši:

– Naša kritika je uvek bila korektna, argumentovana i usmerena ka dobrobiti naših sugrađana. Temeljila se na činjenicama, a ne na čaršijskim pričama i ogovaranjima. Nikoga nismo vređali niti omalovažavali. Nažalost, nekada istina zaboli, nekada se neko oseti prozvanim ili se u kritici prepozna. Političar i svaka druga javna ličnost, koji nije spreman da uspravno primi ovakve kritike, argumentovano na njih odgovori ili prizna sopstvene greške, već odmah odgovara napadom pre svega na ličnost i privatnost kritičara, očigledno je mnogo promašio u izboru svoje profesije ili samo trenutnog društvenog angažovanja.

Napominju da svoje izvore informacija moraju strogo da čuvaju od represije i osvete iz vlasti, a o tome šta zameraju opoziciji u Skupštini opštine (PSOGM i Takovski pokret) i zašto smatraju da se javna preduzeća u Milanovcu odlikuju neradom, pogledajte u videu ispod:

GMInfo.rs

Pratite nas i na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i Twitter nalogu.

Milos

Prethodni članak

MUP: Tokom praznika, kontrolisano više od 85.000 vozila i otkriven 19.451 prekršaj

Sledeći članak

Dečja novogodišnja predstava „Pepeljuga“