• 27.01.2023.

Reagovanje OO SNS na tekst „Stranka Zajedno: Kristina Milošević: Danima bukvalno možete da vidite i osetite smrad vazduha“

OO Srpske napredne stranke Gornji Milanovac reagovao je saopštenjem za javnost na tekst „Stranka Zajedno: Kristina Milošević: Danima bukvalno možete da vidite i osetite smrad vazduha“.

Saopštenje prenosimo u celosti.

„Po ko zna koji put, Kristina Milošević članica svih neuspelih opozicionih pokreta koji po ko zna čijoj direktivi moraju zajedno (Mladi, Zeleni, Zeleniji, Zelenski, Rusi, Česi i naravno Marinika …) u nemogućnosti da prihvati istinu i činjenično stanje da je opština Gornji Milanovac među prvima zamenila kotlarnicu na mazut sa kotlarnicom na biomasu, od muke počela da priviđa i iznosi neistine.

Notorna je laž da je brat predsednika Kovačevića bio Nadzorni organ pri izgradnji ovog kapitalnog objekta. To se vrlo lako može proveriti i dostupno je svim građanima opštine Gornji Milanovac.

Očigledno je da se politika Marinike Tepić da se od koka u Moroviću priviđaju kojekakve afere prenosi i na lokalni nivo pa se od biomase priviđa bela masa u koju se, ne sumnjamo, odlično razumeju.

Zarad tačne informacije izgradnju kotlarnice je finansirao privatni partner a izgradnju toplovoda Vlada Republike Srbije što je još jedan dokaz da se domaćinski radi za dobrobit svih građana naše opštine.

Kvalitet života građana, zdrava voda, zemlja i vazduh su nam uvek prioritet, ali ne samo na papiru već se iz činjenica da na našoj teritoriji nema ni jedna divlja deponija, da se čiste i uređuju korita reka u našoj opštini, da se odvozi smeće sa seoskog područja sve o trošku lokalne samouprave, da se radi na izgradnji vodovodne i kanalizacione mreže u veliko broju sela i prigradskih naselja vidi da konkretno radimo i radićemo u interesu naših sugrađana.

Jedini dim i prašinu koja se diže od kotlarnice na biomasu jeste nezadovoljstvo Kristine Milošević koja dok je bila član Opštinskog Veća ništa nije radila po pitanju zaštite životne sredine pošto je bila zauzeta davanjem budžetskih sredstava svom suprugu na ime jednokratne solidarne pomoći u visini od 100.000,00 dinara. Ko je tako navikao da radi misli da i svi ostali se bave kriminalom i po onoj čuvenoj narodnoj se brane uzvikujući „dršte lopova“!

Narod najbolje zna kome veruje i daje apsolutnu podršku, Aleksandru Vučiću i Srpskoj naprednoj stranci na svim izborima i nivoima,“ stoji u saopštenju  koje potpisuje informativna služba OO SNS Gornji Milanovac.

*Svi navodi izneseni u ovom tekstu su lični stav autora i ne odražavaju nužno stavove redakcije. GMinfo nije autor teksta.

Pratite nas i na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i Twitter nalogu.

Violeta

Prethodni članak

Poljoprivrednici iz Moravičkog okruga udružili se i otvorili “Moravski market“ (FOTO)

Sledeći članak

MUP: Tokom praznika, kontrolisano više od 85.000 vozila i otkriven 19.451 prekršaj