• februar 22, 2020

Dveri: Neosnovane i besmislene optužbe OO SNS

OO Dveri Gornji Milanovac reagovao je saopštenjem za javnost na tekst „OO SNS: Najoštrije osuđujemo fizički napad na svog aktivistu Janka Languru“ objavljen na našem portalu 3. februara.

Oni u svom pisanom reagovanju kažu „U saopštenju OO SNS u Gornjem Milanovcu od 03. 02. 2020. koje je potpisao predsednik OO SNS Dejan Kovačević, a povodom napada na njihovog aktivistu Janka Languru, neosnovano i potpuno besmisleno pominje se ime predsednika Dveri Boška Obradovića. Očigledna je namera da se za pomenuti napad, ako ga je uopšte i bilo, optuže pripadnici OO Dveri u Gornjem Milanovcu. Zbog toga javno i pod punom krivičnom i materijalnom odgovornošću saopštavamo sledeće.

Dveri se nikada nisu i neće služiti nasiljem. Štaviše, bezrezervno osuđujemo svako nasilje i pokušaj nasilja. Kritički stav koji imamo prema vladajućem režimu ne krijemo i trudimo se da ga na jasan i argumentovan način saopštimo.

Što se tiče Boška Obradovića, možemo vam reći samo da se radi o jednom porodičnom, obrazovanom, kulturnom, poštenom i nadasve hrabrom čoveku. Čoveku čistih i iskrenih namera, bez ikakvih mrlja u svojoj biografiji, koji jasno i glasno sme da kaže šta misli i da svakoga pogleda u oči. Raduje nas da je sve više ljudi koji u njemu prepoznaju Novaka Đokovića srpske politike. Uostalom, u to su se u subotu uveče mogli da uvere svi dobronamerni građani Srbije. Na žalost, njegovi kvaliteti su i razlog za nebrojeno mnogo besomučnih napada pripadnika vladajućeg režima kojima je svakodnevno izložen.

Performansi koje povremeno izvode pripadnici Dveri, a koji se namerno karikiraju i zlonamerno tumače, nikada i nikome nisu naneli štetu, i ne mogu se ni u snu porediti sa svim poznatim aferama koje prate SNS, a sa kojima je javnost upoznata.

U pomenutom slučaju, očekujemo brzo, tačno i profesionalno reagovanje nadležnih organa, pre svega policije“, kaže se u saopštenju OO Dveri Gornji Milanovac.

 

Violeta

Prethodni članak

Bez vode u Hadži Đerinoj ulici

Sledeći članak

KK Milanovac: Uspešno nastavljen drugi deo takmičarske polusezone