• 2 јуна, 2020

EPS poziva potrošače da očitaju svoja brojila i dostave podatke o stanju

foto: pixabay.com

Elektroprivreda Srbije saopštila je da će, u toku vanrednog stanja zbog epidemije koronavirusa, uložiti maksimalne napore da očita brojila svih kupaca, poštujući sve predviđene mere zaštite, prenosi N1.

Kako se navodi u saopštenju, EPS moli sve kupce da, zaključno sa 1. aprilom, očitaju stanje na svojim brojilima i istaknu stanje i datum očitavanja na vidna mesta na ulazu u svoje objekte.

„Pored toga, mogu u narednim danima da jave stanje sa brojila pozivom na broj telefona koji je odštampan na računu, kao i putem mejla slanjem podataka (ime i prezime, adresa, ED broj, stanje na brojilu i datum očitavanja) na mejl adrese prema lokaciji brojila“, dodali su iz EPS.

Adrese za distributivna područja su – info.centar@epsdistribucija.rs za područje Beogada, prijavastanja.ev@eps.rs za područje Vojdovine, prijavastanja.kv@eps.rs za područje Kraljeva, prijavastanja.kg@eps.rs za područje Kragujevca i stanja.jugoistok@eps.rs za područje Niša.

Elektroprivreda Srbije pozvala je kupce da iskoriste ove mogućnosti  i jave očitano stanje brojila, čime će se, kako navode, osigurati tačnost i ispravnost računa.

Violeta

Prethodni članak

Nova 44 slučaja koronavirusa u Srbiji, ukupno 785

Sledeći članak

Vežbajte kod kuće sa Balans centrom i GMinfo portalom