• 06.12.2023.

Futsal: Metalac Kolorado – KMF Ivanjica

Nakon pobede u prva dva kola, futsal klub Metalac Kolorado očekuje derbi u okviru trećeg kola Druge futsal lige Srbije. U “Brezu” stiže KMF Ivanjica. Ekipa iz Ivanjice dobro je poznata milanovačkoj publici, jer je u nekoliko navrata osvajala turnire u malom fudbalu organizovane u Gornjem Milanovcu.

Šef stručnog štaba Metalac Kolorado, Ivan Vuksanović pred meč, sa jednim od najvećih favorita za ulazak u viši rang, najavljuje borbu prsa u prsa.

– U goste nam dolazi jedan od najvećih favorita za ulazak u viši rang. Ekipa Ivanjice je već 5-6 godina u nepromenjenom sastavu. Poznato je da godinama osvajaju milanovački turnir. Praktikuju specifičan način igre, a u nekim segmentima su i poznati kao veoma dobri. Moramo biti najbolji što možemo kako bi ostvarili dobar rezultat. Sve osim poraza je za nas dobar rezultat. I dalje smo bez Lazovića i Aleksandra Nikolića. Očekujem jednu pešadijsku bitku prsa u prsa – rekao je Vuksanović.

Prvotimac Jovan Urošević ističe da je ekipa iz Ivanjice iskusna, agresivna, dosta trče, ali da će se spremiti za treću pobedu.

– Ekipa Ivanjice je iskusna ekipa, koja u svojim redovima ima bivšeg igrača reprezentacije Srbije. Igraju veoma agresivno i dosta trče. Mi ćemo se spremiti najbolje što možemo da upišemo i treću pobedu u sezoni. Pozvao bih publiku da dođe u što većem broju i podrži nas – kaže Urošević

Meč 3. kola Druge futsal lige Srbije, FK Metalac Kolorado – KMF Ivanjica, na programu je u petak 27. septembra, u sportskoj hali “Breza”, sa početkom od 20 časova. Ulaznice za meč prodavaće se po ceni od 100 dinara, a na poluvremenu publiku očekuju nagrade.

Aleksandar Lazovic

Prethodni članak

Akcija dobrovoljnog davanja krvi 27. septembra

Sledeći članak

Zatvorena kuća srpsko norveškog prijateljstva